Νέος ντράμερ για τους Manowar

Έλαβε ήδη το βάπτισμα του πυρός…

27/03/2019 @ 10:38

Νέος ντράμερ των Manowar είναι ο Anders Johansson, ο οποίος πραγματοποίησε το συναυλιακό ντεμπούτο του με το συγκρότημα προχθές στο Brno της Τσεχίας.

Ο Σουηδός αποτελεί καταξιωμένο μουσικό στον χώρο του metal, καθώς μεταξύ άλλων έχει συμμετάσχει σε τρία από τα καλύτερα άλμπουμ του Yngwie J. Malmsteen, την περίοδο 1985-88 ("Marching Out", "Trilogy", "Odyssey"), ενώ βρέθηκε για μια δεκαπενταετία πίσω από το kit των Hammerfall.

Αδελφός του είναι ο κιμπονρτίστας Jens Johansson, μέλος των Stratovarius από το 1995 και εσχάτως των Rainbow, ενώ έχει συνεργαστεί επίσης με τον Yngwie J. Malmsteen αλλά και τον Ronnie James Dio στο "Lock Up Τhe Wolves".

Ο Johansson συμμετείχε και στο επερχόμενο EP "Final Battle I", το οποίο βγαίνει στην αγορά μεθαύριο, ηχογραφήθηκε στα ιδιόκτητα Valhalla Studios, περιλαμβάνοντας  τα κομμάτια "March Of The Heroes Into Valhalla", "Blood And Steel ", "Sword Of The Highlands " και "You Shall Die Before I Die" (το τελευταίο με την φωνή του of Joey Demaio).

To EP αποτελεί το πρώτο μέρος τριλογίας και θα διατίθεται σε φυσική μορφή στις συναυλίες του συγκροτήματος, αρχής γενομένης από την Φρανκφούρτη. 

Οι Manowar συνεχίζουν τις συναυλίες μέχρι τις 20 Απριλίου στο Birmingham, και κατόπιν επιστρέφουν στην δράση στις 14 Ιουνίου στην Αθήνα και την Πλατεία Νερού, στα πλαίσια του Release Athens Festival.

  • SHARE
  • TWEET