Ανακοινώσεις ετοιμάζουν οι AC/DC

Η μπάντα δημοσίευσε ένα αινιγματικό video που προϊδεάζει για την επιστροφή της

29/09/2020 @ 10:13

Οι AC/DC δημοσίευσαν σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσής τους, ένα σύντομο αινιγματικό video, που προϊδεάζει για επίσημες ανακοινώσεις από πλευράς του θρυλικού γκρουπ.

Στο εν λόγω video, που μπορείτε να δείτε παρακάτω, παρουσιάζεται ο χαρακτηριστικός κεραυνός του logo της μπάντας να αναβοσβήνει, ενώ ακούγεται ο ήχος μιας κιθάρας που συνδέεται σε ενισχυτή.

Αυτή η ανάρτηση, σε συνδυασμό με τις πρόσφατες, διαρροές φωτογραφιών από τα γυρίσματα video clip, όπου οι Steve Young και Phill Rudd αποτυπώνονται μαζί στη σκηνή για πρώτη φορά, και για τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ, εντείνει την, ήδη έντονη, φημολογία πως εντός σύντομου χρονικού διαστήματος το ιστορικό συγκρότημα θα ανακοινώσει την επίσημη επιστροφή του.

Οι εικασίες γύρω από την επιστροφή των AC/DC, άρχισαν να φουντώνουν το 2018, όταν οι Rudd και Johnson φωτογραφήθηκαν έξω από στούντιο στο Vancouver, με τους δύο μουσικούς να επιστρέφουν επίσημα στην μπάντα στις αρχές του 2020, ενώ το 2019 υπήρχαν φήμες για επιστροφή του Cliff Williams και συμμετοχή σε νέο δίσκο, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα της εποχής, θα περιλαμβάνει ηχογραφήσεις κομματιών με συμμετοχή του εκλιπόντα Malcolm Young.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AC/DC (@acdc) on

  • SHARE
  • TWEET