Tribute album για τους Van Halen μέσα στο 2012

02/12/2011 @ 10:10
Αν και είχαμε σοβαρές ελπίδες ότι οι Van Halen θα έκαναν κάποια σημαντική εμφάνιση ή ανακοίνωση στην τελετή των υποψηφιοτήτων των φετινών Grammy, το συγκρότημα δεν εμφανίστηκε καθόλου.

Οι διοργανωτές των Grammy υπόσχονταν για εβδομάδες πως στην τελετή της Τετάρτης θα γινόταν κάποια «ξεχωριστή ζωντανή ανακοίνωση από το πραγματικά μεγάλο συγκρότημα σχετικά με την ιστορική του επανένωση που θα γίνει στη σκηνή των Grammy στις 12 Φεβρουαρίου». Τελικά όμως δεν επιβεβαιώθηκε τίποτα.

Σε άλλα νέα, η Versailles Records θα κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο το "Take Your Whiskey Home: A Millennium Tribute To Van Halen - 1977-1984", μια συλλογή από κλασικά κομμάτια των Van Halen, αλλά και από την εποχή που ήταν ο David Lee Roth στο συγκρότημα, καθώς και νέα τραγούδια από τον επικείμενο νέο δίσκο, που σηματοδοτεί την επιστροφή του Roth.

Πληθώρα καλλιτεχνών θα λάβει μέρος στο "Take Your Whiskey Home: A Millennium Tribute To Van Halen - 1977-1984", όπως οι Aerosmith, Ozzy Osbourne, Badlands, Ratt, Dio, Black Sabbath, Quiet Riot, Vanilla Fudge αλλά και νέα, ανερχόμενα rock και metal συγκροτήματα από όλο τον κόσμο.
  • SHARE
  • TWEET