Τραγούδια για δύο δίσκους έχουν οι Judas Priest

30/08/2004 @ 04:51
Τραγούδια για δύο δίσκους έχουν έτοιμα οι Judas Priest, σύμφωνα με δηλώσεις του Rob Halford στο περιοδικό Revolver. Το πρώτο πράγμα, λοιπόν, που έχουν να κάνουν είναι να επιλέξουν ποια και πόσα από αυτά θα συμπεριληφθούν στην επερχόμενη δουλειά τους, η οποία είναι προγραμματισμένη για κυκλοφορία στις 28 Δεκεμβρίου. "Η διαδικασία είναι δύσκολη γιατί εάν κάτι δεν αρέσει έστω και σε έναν από τους τρεις μας (Halford, Tipton και Downing), δεν το κάνουμε. Ό,τι περισέψει βέβαια ίσως χρησιμοποιηθεί στο follow-up της νέας μας δουλειάς, όποτε κι αν είναι αυτό".


Το "γράψιμο" πάντως των νέων συνθέσεων ξεκίνησε τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ ο βασικός κορμός των ηχογραφήσεων έλαβε χώρα πριν την έναρξη του φετινού Ozzfest. Μετά την περιοδεία, οι Priest σκοπεύουν να επιστρέψουν στο studio με σκοπό να ολοκληρώσουν τα μέρη της κιθάρας και των φωνητικών, αλλά και το mastering - mixing. Τα νέα κομμάτια λέγεται να δηλώνουν μια επιστροφή στον γνώριμο ήχο του συγκροτήματος, χωρίς να ξεφεύγουν βέβαια από τα standards της εποχής μας. "Πάντα προσέχαμε τι γίνεται γύρω μας και σε αυτό οφείλεται ως προς ένα βαθμό η επιτυχία μας. Προσπαθούμε να κάνουμε μουσική που να μπορεί να ακουστεί οποιαδήποτε περίοδο. Έτσι, και αυτή τη φορά ο δίσκος θα μπορεί να σταθεί στα πόδια του, αποτελώντας μια ξεχωριστή δημιουργία" αναφέρει χαρακτηριστικά ο Halford.

Να σημειώσουμε, για άλλη μια φορά, ότι τα πρώτα αντίτυπα της νέας δουλειά της μπάντας θα συνοδεύονται από ένα bonus DVD, το οποίο έχει βιντεοσκοπηθεί κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών εμφανίσεων της στη Barcelona και Valencia της Ισπανίας.
  • SHARE
  • TWEET