Τα κορυφαία σχόλια των Beavis And Butthead σε κλασικά rock τραγούδια

03/11/2011 @ 11:05
Σε λίγες μέρες, όταν θα γίνει και η πολυαναμενόμενη επιστροφή των Beavis and Butthead στο MTV, θα δούμε αν τα χρόνια τούς άλλαξαν, αν και ελπίζουμε να έχουν παραμείνει το ίδιο ανώριμοι.

Οι δυο τους καυτηρίαζαν την pop μουσική σκηνή της δεκαετίας του '90, αλλά, το πιο σημαντικό, ήταν αυθεντικοί ροκάδες. Απολαύστε λοιπόν εννέα rock video στα οποία οι Beavis and Butthead έκαναν μοναδικά σχόλια.

"From Here To Eternity" - Iron Maiden
Η ανατίναξη μερικών πραγμάτων νωρίς στο video ήταν αρκετή ώστε οι Beavis and Butthead να θεωρήσουν τους Iron Maiden συγκρότημα άξιο αναφοράς. Οι δυο τους καταλήγουν στο ότι αν οι Iron Maiden έκαναν ποτέ «unplugged», θα έφερναν μαζί τους και τη «μηχανή ανατίναξης».



"Sledgehammer" - Peter Gabriel
Εδώ η αρχική διαφωνία έχει να κάνει με το είδος ...γαρίδας που βλέπουμε στο video. Όπως και να έχει, το καινοτόμο video του Peter Gabriel αποδεικνύεται πρόκληση για το μυαλό τους.



"I Wanna Rock" - Twisted Sister
Ο Beavis αρχικά παπαγαλίζει το λόγο του δασκάλου λέξη προς λέξη, όμως αργότερα συνεχίζουν με παράπονα σχετικά με την έλλειψη εκρήξεων στο video και καταλήγουν να ανακηρύξουν τους Twisted Sister «χοντρούς με μακιγιάζ για κλόουν».



"Dr. Feelgood" - Motley Crue
- Beavis: Αυτό το video έχει μήνυμα.
- Butthead: Ναι, το μήνυμα είναι πως ο Vince Neil είναι ψοφίμι!
- Beavis: Ναι, ο τύπος από τους Danzig θα τον έσκιζε.



"I Love It Loud" - Kiss
Το συμπέρασμα στο οποίο καταλήγει ο Butthead για τους Kiss το μόνο που καταφέρνει είναι να μπερδέψει περισσότερο την ήδη μπλεγμένη αντίληψη του Beavis για τον κόσμο. Και μπορεί η ευχή του τελευταίου να δει τον Gene Simmons να φτύνει αίμα να μην πραγματοποιήθηκε, ο Butthead όμως παίρνει τη λήψη της μακριάς γλώσσας του Simmons που ζήτησε.



"Dirty Deeds Done Dirt Cheap" - AC/DC
«Aυτοί οι τύποι φοράνε συνέχεια τα ίδια ρούχα, αυτό είναι cool! Και εμείς φοράμε τα ίδια ρούχα συνέχεια!». Το ξέρατε ότι οι Beavis and Butthead θα έβρισκαν κάτι κοινό με τους AC/DC, σωστά; Ο Chris Slade είναι «γέρος», όμως ο Αngus Young και οι υπόλοιποι AC/DC κερδίζουν τον τίτλο «φοβεροί».



"Over The Hills And Far Away" - Led Zeppelin
Δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις γιατί ο Butthead σέβεται τους Zeppelin, αφού τονίζει «αυτοί οι τύποι τα έχουν κάνει όλα». Και δεν εννοεί φυσικά τα μουσικά τους κατορθώματα.



"Paradise City" - Guns N' Roses
Ο Beavis δε χρειάζεται και ιδιαίτερη προτροπή για να αρχίσει να μιμείται τα riff τους Slash. O σχολιασμός είναι περιττός και τα αγόρια μας βάζουν όλη την ενέργειά τους για να κάνουν τρελό headbanging.



"For Whom The Bell Tolls" - Metallica
«Κάτσε κάτω Lars και παίξε τα drums που περιμένουμε να παίξεις!». Αυτός είναι ο Butthead, που απευθύνεται στον drummer των Metallica, κατηγορώντας τον ότι ασχολείται πολύ με τη δημοσιότητα, ενώ θα μπορούσε να ροκάρει. Η κριτική στους Metallica καταλήγει σε μάχη μεταξύ των δύο, όμως ο Butthead συνεχίζει τα σχόλιά του, χαρακτηρίζοντας τον James Hetfield «δειλό λιοντάρι».


  • SHARE
  • TWEET