Τον «γρηγορότερο δίσκο του κόσμου» έχει στα σκαριά ο Jack White

Θα ηχογραφηθεί, θα «κοπεί» και θα πουληθεί στις 19 Απριλίου

04/04/2014 @ 11:23
Ο Jack White ανακοίνωσε την πρωταπριλιά την επικείμενη κυκλοφορία του δεύτερου προσωπικού του δίσκου, "Lazaretto", και εχθές γνωστοποίησε την πρόθεσή του να κυκλοφορήσει κατά την ημέρα δισκοπωλείου τον «γρηγορότερο δίσκο του κόσμου».

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της 19ης Απριλίου ο Jack White θα παρουσιάσει ζωντανά το ομώνυμο κομμάτι του "Lazaretto" στις εγκαταστάσεις της Third Man Records και κατόπιν τα masters θα μεταφερθούν στο United Record Pressing για να κοπεί το αντίστοιχο επτάιντσο βινύλιο, ενώ παράλληλα θα τυπωθούν και εξώφυλλα με φωτογραφίες από την συγκεκριμένη εμφάνιση.

Οι ολοκληρωμένοι πλέον σαν προϊόν δίσκοι των 45 στροφών θα πωλούνται την ίδια ημέρα αποκλειστικά σε όσους θα βρίσκονται στο κατάστημα της Third Man Records, με την παραγωγή να συνεχίζεται για όσες ώρες χρειαστεί.

Την ίδια ημέρα πρόκειται επίσης να εμφανιστούν ζωντανά στις εγκαταστάσεις της Third Man Records οι alternative / indie rockers Whirlwind Heat, στην πρώτη τους συναυλία από το 2006 (και πιθανότατα τελευταία), καθώς επανακυκλοφορεί στα πλαίσια της ημέρας δισκοπωλείου το ντεμπούτο τους άλμπουμ, "Do Rabbits Wonder?".

  • SHARE
  • TWEET