Tom Araya: «Ο Jeff Hanneman εξακολουθεί να είναι μέλος των Slayer»

09/04/2013 @ 11:54
O Tom Araya επιμένει πως ο Jeff Hanneman είναι ακόμη μέλος των Slayer, και ελπίζει πως ο απών κιθαρίστας δουλεύει πάνω σε καινούργια μουσική.

Ο frontman ξεκαθάρισε πως όλη η φημολογία πως ο αντικαταστάτης Gary Holt θα γίνει μόνιμο μέλος της μπάντας είναι αποτέλεσμα των προβλημάτων επικοινωνίας για τα οποία ευθύνεται το Internet.

Ο Kerry King βέβαια είχε δηλώσει πρόσφατα πως δεν θα είχε πρόβλημα αν ο Holt έβρισκε μία μόνιμη θέση στους Slayer, αντί του τραυματία Hanneman. Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα όμως, ο ίδιος ο Holt δήλωσε πως δεν θα ενδιαφερόταν για τη θέση, αν αυτό σήμαινε πως πρέπει να εγκαταλείψει την δική του μπάντα, τους Exodus.

Το θέμα αυτό έχει γίνει ακόμη πιο σύνθετο μετά την αποχώρηση του drummer Dave Lombardo, όμως ο Araya ξεκαθάρισε σε συνέντευξη: «Μπορεί ο Jeff να μην είναι στην εικόνα, είναι όμως μέρος της. Η ανάρρωση του πήρε λίγο παραπάνω απ' όσο υπολόγιζε, πιστεύω. Μπορεί να παίξει, μπορεί να δουλέψει σε νέο υλικό, όμως τον εκπλήσσει ότι του παίρνει τόσο πολύ να επιστρέψει στη σκηνή. Μπορεί να μην τον βλέπετε, αλλά είναι σίγουρα μέρος του συγκροτήματος.»

Ο King έχει σχεδιάσει προσεκτικά το υλικό για το επόμενο άλμπουμ, ώστε να μπορούν να δουλέψουν ακόμη και στην περίπτωση που ο Hanneman δεν θα είναι σε θέσει να προσφέρει. Αντίθετα ο Araya είναι αισιόδοξος πως αυτό δεν θα χρειαστεί. «Ελπίζουμε πως έχει γράψει και αυτός κάτι, αυτό τουλάχιστον μας έχει πει.»

O Hanneman ταλαιπωρείται από τις αρχές του 2011, όταν μετά από το δάγκωμα μίας αράχνης, μολύνθηκε από μία ασθένεια που χτυπάει το δέρμα. Έφτασε μάλιστα πολύ κοντά στον ακρωτηριασμό, καθώς η κατάσταση στο χέρι του είχε επιδεινωθεί.
  • SHARE
  • TWEET