Το Σεπτέμβριο ο τρίτος δίσκος των Alter Bridge

11/08/2010 @ 11:32
"AB III" θα ονομάζεται ο τρίτος κατά σειρά δίσκος που θα κυκλοφορήσουν οι Alter Bridge και ο οποίος αναμένεται να βρεθεί στα ράφια των δισκοπωλείων το Σεπτέμβριο του έτους που διανύουμε.



Ο τραγουδιστής του σχήματος, Myles Kennedy, ανέφερε σε συνέντευξη του στο The Pulse of Radio πως ο διάδοχος του "Blackbird" (2007) θα είναι ένας «σκοτεινότερος» δίσκος.

«Από στιχουργικής απόψεως πρόκειται για ένα αρκετά σκοτεινό album, πιθανόν το σκοτεινότερο που έχω κάνει. Πολλά ήταν τα ερωτήματα που με βασάνιζαν τα τελευταία χρόνια, πράγματα που είχαν καρφωθεί στο μυαλό μου, και αυτός ο δίσκος ήταν σαν κάθαρση για εμένα, ένας τρόπος να τα αφήσω να βγουν. Αυτός είναι και ο γενικότερος τρόπος που ακολουθώ για να γράφω στίχους, πράγματα που είναι ειλικρινή και βγαίνουν από την καρδιά» δηλώνει ο πολυπράγμων τραγουδιστής.

Το track listing του "AB III" έχει ως εξής:

01. Slip To The Void
02. Isolation
03. Ghost Of Days Gone By
04. All Hope Is Gone
05. Still Remains
06. Make It Right
07. Wonderful Life
08. I Know It Hurts
09. Show Me A Sign
10. Fallout
11. Breathe Again
12. Coeur D’Alene
13. Life Must Go On
14. Words Darker Than Their Wings

Ο Myles Kennedy αυτό το διάστημα περιοδεύει με τον Slash, ως τραγουδιστής της live μπάντας του και μετά τη συμμετοχή του στον πρόσφατο solo δίσκο του κιθαρίστα, "Slash", ενώ και τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας βρίσκονται επίσης «στο δρόμο», με το άλλο τους συγκρότημα, τους Creed.
  • SHARE
  • TWEET