To Rocking.gr στο Rockwave Festival: Συναντήστε από κοντά τους Motley Crue!

25/06/2009 @ 02:26
Μεγάλωσες πιστεύοντας ότι το να είσαι μουσικός είναι ταυτόσημο της απόλυτης καλλιτεχνικής συνείδησης; Θεωρούσες πάντα ότι η μουσική μπορεί να προάγει το πνεύμα; Νομίζεις ότι κάθε άνθρωπος που ασχολείται με μια τέχνη μπορεί να θεωρηθεί αυτόματα και φορέας πολιτισμού;

Τότε μάλλον δεν έχεις γνωρίσει από κοντά τη μπάντα που μετέτρεψε τη μουσική στο μεγαλύτερο όπλο κατάκτησης του γυναικείου φύλου. Δεν έχεις βρεθεί μπροστά σε αυτούς τους ανθρώπους που με τα τραγούδια τους προκάλεσαν κάθε οπαδό να ζήσει τη ζωή του στα όρια. Δεν έχεις σφίξει το χέρι του ανθρώπου που παντρεύτηκε δις την Pamela Anderson. Δεν είσαι αυτός που γνώρισε τους Motley Crue...

Θες να γίνεις; Βιάσου, γιατί ίσα που προλαβαίνεις! Το Rocking.gr, χορηγός επικοινωνίας του Rockwave Festival, σου δίνει την ευκαιρία να γνωρίσεις από κοντά τους Motley Crue!

Η ερώτηση μας είναι εύκολη και η απάντηση της μπορεί να βρεθεί σε πρόσφατο αφιέρωμα του Rocking.gr για τους Motley Crue (www.rocking.gr/article5934.php).

Σε ποιο δίσκο των Motley Crue αναφέρεται ο Rob Rock, ως παραγωγός του, με τα παρακάτω λόγια: «4 κωλόπαιδα από το L.A. που έπιναν κρασί και ήθελαν να σκοτωθούν μεταξύ τους», συνεχίζοντας πως γι' αυτό το λόγο ήθελε τα μέλη της μπάντας να ηχογραφούν ο καθένας μόνος του, ώστε να υπάρχει μια ηρεμία που τον βοηθούσε στο θέμα της παραγωγής;

Στείλτε μας την απάντηση σας στο contest@rocking.gr, συμπληρώνοντας ως τίτλο του e-mail "Motley Crue" και στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας) και φυσικά την απάντηση στο παραπάνω ερώτημα.

Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Κυριακή, 28 Ιουνίου, στις 19:00.



Οι διαγωνισμοί για συναντήσεις με καλλιτέχνες του Rockwave όμως δε σταματάνε εδώ. Φίλοι και θαυμαστές των Monster Magnet, της Lita Ford και του Aviv Geffen, να η ευκαιρία σας να τους συναντήσετε από κοντά! Δύο τυχεροί αναγνώστες μας μπορούν να βρεθούν από κοντά με το αγαπημένο τους συγκρότημα ή καλλιτέχνη, να φωτογραφηθούν μαζί και να ανταλλάξουν κουβέντες. Πως; Διαβάστε εδώ: www.rocking.gr/article6012.php.

Το Rocking.gr θα βρίσκεται και φέτος στο Rockwave Festival με το δικό του περίπτερο. To περίπτερο του Rocking.gr θα αποτελέσει το σημείο συνάντησης όλων των αναγνωστών του, των φίλων, των συνεργατών και φυσικά των συντακτών του. Εσείς, που μας διαβάζετε καθημερινά ή πιο αραιά, και εμείς, οι άνθρωποι πίσω από το rocking, όλοι έχουμε πολλά να πούμε και, βεβαίως, σε ότι αφορά το δικό μας κομμάτι, ιδιαίτερο ενδιαφέρον να ακούσουμε.

Όποια κι αν είναι η αφορμή για μια βόλτα από το περίπτερο μας, είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!
  • SHARE
  • TWEET