Το Johnnie Walker παρουσιάζει: Walk With Giants

01/05/2010 @ 12:26
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η νέα καμπάνια του Johnnie Walker με τίτλο 'Walk with Giants' λανσάρεται  στο διαδίκτυο, μέσα από την ηλεκτρονική σελίδα www.johnniewalker.gr. Βασισμένη στις θεμελιώδεις αξίες του Keep Walking, η καμπάνια εξελίσσεται με κέντρο της τον άνθρωπο και χρησιμοποιεί το ταξίδι ως μεταφορά για να μεταδώσει αληθινές ιστορίες προόδου και επιτυχίας.



Η ψηφιακή πλατφόρμα 'Walk With Giants', θα δώσει την ευκαιρία στο κοινό να εμπνευστεί, να επιλέξει και να καταγράψει τη δική του διαδρομή, παρακολουθώντας την πορεία σημαντικών προσωπικοτήτων απ’ όλο τον κόσμο, με έναν τόνο αισιόδοξο και ανθρώπινο.

Η 'πορεία με τους γίγαντες' έχει ως αφετηρία τις αξίες και τις δυνάμεις που δημιούργησαν, διαμόρφωσαν και καθιέρωσαν εδώ και έναν αιώνα το πιο αναγνωρίσιμο και διάσημο σύμβολο του Περιπατητή. Οι γίγαντες είναι μύθοι και σύμβολα που προέρχονται από το συλλογικό ασυνείδητο της ανθρωπότητας. Στην πραγματικότητα πρόκειται για την αληθινή ιστορία, τη συναρπαστική περιπέτεια, όσων παλεύουν ενάντια στις αντίξοες συνθήκες με έμπνευση, διάθεση δημιουργίας και απαράμιλλο πείσμα να φτάσουν στην επίτευξη των στόχων τους. Η στιγμή που ο καθένας, ελεύθερος και ολοκληρωμένος, ξεκινά τη δική του διαδρομή είναι η αρχή ενός εξαιρετικού ταξιδιού με προορισμό την εξέλιξη. Η στιγμή που ο καθένας μεταμορφώνεται σε Γίγαντα.

Το Johnnie Walker μας προσκαλεί να περπατήσουμε με τον Lewis Hamilton, τον νεότερο πρωταθλητή της Formula 1, τον Richard Branson, δισεκατομμυριούχο με τα πιο ασυνήθιστα ρεκόρ, τον Ranulph Fiennes, τον πιο διάσημο εν ζωή εξερευνητή, τον John Hegarty, το σύμβολο της αγγλικής διαφημιστικής βιομηχανίας, και τον Ozwald Boateng που διέπρεψε στην υψηλή ραπτική και την ανδρική ένδυση. Κάθε προσωπικότητα θα περιγράψει, με προσωπικό τρόπο, την πορεία προς την εξέλιξη και την επιτυχία, τα συναισθήματα και τις εμπειρίες στη διάρκεια του ταξιδιού, τα κίνητρα που τους ενέπνευσαν να ακολουθήσουν μια συγκεκριμένη διαδρομή, να προχωρήσουν και να φθάσουν εκεί που βρίσκονται σήμερα.

Η νέα καμπάνια 'Walk with Giants' λανσάρεται για πρώτη φορά ψηφιακά με μια πολύ πρωτοποριακή προσέγγιση. Οι νέες τεχνολογίες και η ψηφιακή επικοινωνία επιτρέπουν περισσότερο από ποτέ την ανθρώπινη επικοινωνία, δίνοντας νόημα στη νέα προσέγγιση του Keep Walking. Σκοπός της καμπάνιας είναι να ανοίξει έναν αληθινό διάλογο. Να δώσει βήμα στον καθένα μας και να προβάλλει την προσωπική του εξέλιξη. Το Johnnie Walker χρησιμοποιεί το Facebook, το πιο διαδεδομένο, κοινωνικό, αλλά και προσωποποιημένο σύγχρονο μέσο, με σκοπό να εμπνεύσει τον καθένα από εμάς να μοιραστεί την προσωπική του ιστορία προόδου και να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για όλους. Μέσα από ειδικά σχεδιασμένο fan page, το Johnnie Walker καλεί το κοινό να εκφράσει τις ιδέες και τα όνειρα του και διεξάγωντας μεγάλο διαγωνισμό συνδράμει στα επόμενα του βήματα.

Η τηλεόραση και ο τύπος θα ολοκληρώσουν την καμπάνια αποτελώντας βασικά οχήματα επικοινωνίας της ιδέας και οδηγώντας στην ηλεκτρονική σελίδα www.johnniewalker.gr.

Ας εμπνευστούμε από τους ανθρώπους εκείνους που πάλεψαν περπατώντας για να κατακτήσουν την κορυφή. Ακολουθώντας το μήνυμα Keep Walking, να επιλέξουμε τη δική μας μοναδική διαδρομή, να πούμε την προσωπική μας ιστορία, να διαμορφώσουμε το όραμα που εμπνέει τα βήματά μας, γιατί γίγαντες είμαστε όλοι εμείς!
  • SHARE
  • TWEET