Οι The Pineapple Thief θα περιοδεύσουν με τον Gavin Harrison

Ο σπουδαίος ντράμερ των Porcupine Tree και King Crimson θα συνοδεύσει την prog rock μπάντα στην Ευρώπη

24/09/2016 @ 23:21

Οι The Pineapple Thief ανακοίνωσαν την ευρωπαϊκή περιοδεία τους για τις αρχές του 2017 και αποκάλυψαν πως ο σπουδαίος ντράμερ των Porcupine Tree και King Crimson, Gavin Harrison, θα είναι πίσω από το drumkit.

Η περιοδεία γίνεται με αφορμή τον φετινό, εντέκατο δίσκο του συγκροτήματος, "Your Wilderness", ο οποίος κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα μέσω της Kscope. Στον ίδιο δίσκο συμμετείχε ως προσκεκλημένος ο Gavin Harrison. Άλλοι σημαντικοί προσκεκλημένοι ήταν o Geoffry Richardson των Caravan και o John Helliwell των Supertramp.

Ο ιθύνων νους του συγκροτήματος, Bruce Soord, δήλωσε: «Πάντα λέγαμε ότι δεν μπορούσαμε να φανταστούμε να περιδεύουμε για το υλικό χωρίς τον Gavin στη σκηνή. Είμαστε ενθουσιασμένοι που το κάναμε πραγματικότητα. Είναι περίσταση που συμβαίνει μια φορά στη ζωή σου.»

Οι The Pineapple Thief θα παίξουν ολόκληρο τον φετινό τους δίσκο, καθώς και αγαπημένα κομμάτια του παρελθόντος σε ιδιαίτερες εκδοχές.

Για το "Your Wilderness", ο Νικόλας Ρώσσης έγραψε στην αντίστοιχη κριτική: «Βαθιά μελαγχολικός δίσκος, επικίνδυνος για ακροάσεις σε μπανιέρα ή στο ξύρισμα»

Pineapple Thief - Gavin Harrison Tour

  • SHARE
  • TWEET