Οι The Last Internationale special guests στη συναυλία των Guns N' Roses

To πολιτικοποιημένο rock ντουέτο από τη Νέα Υόρκη θα ανοίξει την πολυαναμενόμενη συναυλία

16/05/2023 @ 14:57

Η High Priority αποκάλυψε το σχήμα που θα αποτελέσει τους special guests των Guns N' Roses στην πολυαναμενόμενη συναυλιακή τους επιστροφή στην Ελλάδα.

Πρόκειται για το σπουδαίο rock ντουέτο των The Last Internationale, που θα εμφανιστούν μαζί με το θρυλικό συγκρότημα στο Ολυμπιακό Στάδιο το Σάββατο 22 Ιουλίου.

Μπορείτε παρακάτω να δείτε τη σχετική ανακοίνωση, με την προπώληση των εισιτηρίων να συνεχίζεται μέσω του εξής συνδέσμου, καθώς και να διαβάσετε το σχετικό δελτίο τύπου, όσον αφορά το πολιτικοποιημένο rock σχήμα:

Το συγκρότημα των The Last Internationale, επίσης γνωστό ως TLI, ιδρύθηκε στην Νέα Υόρκη από την τραγουδίστρια Delila Paz και τον κιθαρίστα Edgey.
Ιδιαίτερα γνωστοί για τις δυνατές ζωντανές εμφανίσεις τους, οι TLI έχουν μοιραστεί τη σκηνή με θρυλικά ονόματα όπως οι Robert Plant, Neil Young, The Who, Kings of Leon, Slash, Scott Weiland, Weezer, One Republic, Tom Morello και πολλούς άλλους.

Ο πρώτος τους δίσκος, με τίτλο “We Will Reign”, κυκλοφόρησε από τηνEpic Records το 2014.

Η παραγωγή του δίσκου έγινε από τον βραβευμένο με Grammy παραγωγό Brendan O'Brien με τη συμμετοχή του ντράμερ Brad Wilk (Rage Against the Machine), ο οποίος και συνόδευσε το συγκρότημα και καθ' όλη τη διάρκεια της αντίστοιχης περιοδείας.

Το δεύτερο άλμπουμ των The Last Internationale, “Soul On Fire”, κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2019. Η παραγωγή ήταν του Tom Morello με τον Joey Castillo (Queens of the Stone Age) στα ντραμς.

Το πρώτο single του album, "Hard Times", έφτασε στο #1 στα blues charts του iTunes στο Ηνωμένο Βασίλειο και έφτασε στο Top 20 σε πολλές διαφορετικές χώρες σε όλο τον κόσμο.

Το πολυαναμενόμενο τρίτο studio album τους, “TLI 3”, κυκλοφόρησε στις 31 Μαρτίου 2023, με τη συμμετοχή του Joey Castillo και του Eloy Casagrande των Sepultura στα ντραμς, ενώ έχουν ήδη κυκλοφορήσει δύο singles, το "1984" και το "Hoka Hey!" με lyric videos.

«Οι The Last Internationale είναι από τους αγαπημένους μου στο νέο κύμα των επαναστατημένων rockers. Είναι ωμοί και αληθινοί και συνδυάζουν την αισθητική του rock του East Village με τη δύναμη του θωρηκτού Ποτέμκιν» - Tom Morello (Rage Against The Machine, Phophets of Rage)

Δελτίο Τύπου

Facebook Event

  • SHARE
  • TWEET