Οι ακυρώσεις στην Τουρκία φέρνουν αλλαγή στις εμφανίσεις των Testament στην Ελλάδα

Με ανακοίνωσή τους κάνουν γνωστές τις νέες ημερομηνίες για τις συναυλίες τους

04/08/2016 @ 22:15

Όπως ανακοινώθηκε μέσω της επίσημης σελίδας στο Facebook του Gagarin 205 Music Live Space, οι προγραμματισμένες εμφανίσεις των Testament στην Ελλάδα αλλάζουν ημερομηνία. Δείτε παρακάτω αυτούσια την ανακοίνωση:

Οι προγραμματισμένες εμφανίσεις των θρυλικών αμερικάνων thrashers μεταφέρονται στις κάτωθι ημερομηνίες:
Αθήνα: Τρίτη 29 Νοεμβρίου, Gagarin 205
Θεσσαλονίκη: Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, Principal Club Theater

To συγκρότημα έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την αναβολή των συναυλιών:
’ Εξαιτίας της πρόσφατης ακύρωσης της συναυλίας μας στην Τουρκία, είμαστε υποχρεωμένοι να αναβάλουμε και τα show στην Ελλάδα τα οποία και έπονταν στο πρόγραμμά μας.
Το συγκρότημα θα επιστρέψει στην Ευρώπη τον Νοέμβριο του 2016 και οι Ελληνικές συναυλίες θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 29 Νοεμβρίου στην Αθήνα και την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στην Θεσσαλονίκη.
Στις συναυλίες αυτές θα παίξουμε και τραγούδια από την καινούργια δισκογραφική μας δουλειά με τον τίτλο ‘Brotherhood Of The Snake’ η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 28 Οκτωβρίου και θα είναι ένα από τα πιο ζόρικα, πιο thrash album που έχουμε κάνει ποτέ.’

• Τα ήδη πωληθέντα εισιτήρια ισχύουν κανονικά για τις νέες ημερομηνίες. Για τους κατόχους εισιτηρίων που δεν επιθυμούν να παρευρεθούν στις νέες ημερομηνίες, η επιστροφή των εισιτηρίων τους θα γίνεται από τις 8 Αυγούστου ως τις 10 Σεπτεμβρίου.
• H προπώληση συνεχίζεται κανονικά.

Testament Live In Athens

  • SHARE
  • TWEET