Tα κινητά στις συναυλίες εκνευρίζουν τον Νeil Fallon

«Συμπεριφέρομαι στα live όπως στο δείπνο. Κλείνω το τηλέφωνο» λέει ο τραγουδιστής των Clutch

10/10/2014 @ 09:35
Ουδείς αρνείται πως το συναυλιακό κοινό έχει χωριστεί στα δύο. Αυτοί που «τραβάνε» συνεχώς με την κάμερα του κινητού και οι υπόλοιποι που νευριάζουν με το θέαμα…

Σε συνέντευξή του στο «Pop Culture Madness» ο frontman των Clutch, Neil Fallon, έδωσε τη δική του ενδιαφέρουσα άποψη πάνω στο θέμα, καθώς από την οπτική της σκηνής, τα πράγματα είναι αλλιώς. «Η μουσική όταν την ακούς σπίτι σου, είναι στατική. Οσες φορές ας πούμε ακούσεις το "Four Sticks" των Led Zeppelin, θα είναι το ίδιο. Το live όμως είναι άλλη εμπειρία. Κάθε φορά είναι μοναδική. Κι αν περνάς τον χρόνο σου κρατώντας ένα κινητό στον αέρα, δεν μετέχεις καθόλου…»

O Fallon διευκρινίζει πως δεν λέει στους οπαδούς της μπάντας να κάνουν ατό που λέει, απλά εκφράζει τα δικά του συναισθήματα: «Συμπεριφέρομαι στις συναυλίες, όπως σε ένα δείπνο. Κλείνω τα τηλέφωνα. Τι να κάνω, με εκνευρίζει όταν το βλέπω από τη σκηνή. Αν βέβαια κάποιος αυτό θέλει, οκ, ας το κάνει. Αλλά πλέον θυμάμαι πως οι συναυλίες ήταν τόσο καλύτερες στα ’80s και στα ’90s και μεγάλο ρόλο έχουν παίξει τα τηλέφωνα…».

Βέβαια ο αγαπητός στο ελληνικό κοινό τραγουδιστής δεν θεωρεί την τεχνολογία «διαβολική», το αντίθετο. Πιστεύει πως η πειρατεία και το διαδίκτυο βοήθησαν πολύ να αυξηθεί ο κόσμος στις συναυλίες τους. «Δεν μπορώ να πω ότι έχω αποδείξεις για αυτό, αλλά έτσι έδειξε ο χρόνος. Αν κάποιος άκουσε παράνομα τους Clutch, του άρεσαν, έγινε πιστός φαν και έρχεται στα live μας, είμαι μια χαρά με αυτό».

Οι Clutch ξεκινούν περοδεία σε δύο μήνες με τους Torche και Lionize in December. Νωρίς το 2015 θα μπουν στο στούντιο, ώστε ο νέος δίσκος να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Δείτε από εδώ όλα όσα είπε   

  • SHARE
  • TWEET