Τα αδέλφια Gallagher και ο Johnny Marr γιορτάζουν το πρωτάθλημα της Manchester City

Σε ξεχωριστές θέσεις πάντως οι Gallagher...

13/05/2014 @ 19:45
Πέσιμο της αυλαίας στην Premier League είχαμε προχθές, το οποίο και σήμανε την τέταρτη κατάκτηση του αγγλικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου από τη Manchester City.

Οι «γαλάζιοι» του Manchester επανέλαβαν την προ διετίας επιτυχία τους, που τους έφερε στην κορυφή μετά από 44 χρόνια, με σαφώς λιγότερο δραματικό τρόπο σε σχέση με το 2012, καθώς φέτος κέρδισαν έυκολα τη West Ham στην έδρα τους με 2-0. Η επιτυχία αυτή έδωσε το έναυσμα σε διάσημους φιλάθλους της ομάδας να πανηγυρίσουν, δίνοντας μάλιστα το παρόν και στο γήπεδο αλλά και στους εορτασμούς στον αγωνιστικό χώρο.

Ο λόγος για τα αδέλφια Gallagher των Oasis και τον κιθαρίστα των Smiths, Johnny Marr, που μοιράστηκαν αυτές τις στιγμές χαράς μέσω Twitter. O Marr πόσταρε στο Twitter το πόσο ευτυχισμένος ένοιωθε που πανηγύριζε παρέα με τον Aguero και στη συνέχεια μια φωτογραφία μαζί με τον Noel Gallagher με τον τίτλο «Ας πιάσουμε τις κιθάρες».

Ο Noel Gallagher από την πλευρά του πόσταρε μια φωτογραφία μαζί με τον Aguero και τον πατέρα του Αργεντίνου άσου, καθώς και μία όπου φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της City, Vincent Kompany. Αξίζει να σημειωθεί πως τα αδέλφια Gallagher, αν και βρίσκοταν στο γήπεδο, δεν κάθισαν μαζί κι ούτε τους συνέλαβε ο φωτογραφικός φακός να πανηγυρίζουν μαζί...
  • SHARE
  • TWEET