Συνέντευξη Τύπου: Rockwave Festival 2009

08/05/2009 @ 10:29
Συνέντευξη Τύπου για το Rockwave Festival 2009 παρέθεσε η Didi Music στο Terra Vibe σήμερα το μεσημέρι, υπό την παρουσία μάλιστα του Aviv Geffen, ο πρώτος αγγλόφωνος σόλο δίσκος του οποίου αναμένεται το καλοκαίρι. Το Rocking.gr ήταν, όπως πάντα, εκεί και παρακάτω σας παραθέτει τα σημαντικότερα όσων ακούστηκαν από τους ίδιους τους διοργανωτές...

Την πρώτη μέρα του φεστιβάλ (Σάββατο, 27 Ιουνίου), οι Placebo και Moby θα είναι co-headliners, το οποίο σημαίνει πως θα παίξουν από μιάμιση ώρα, με τους Placebo να αναβαίνουν στη σκηνή τελευταίοι.



Το πλήρες line-up του φεστιβάλ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, όμως υπάρχουν κάποιες νέες προσθήκες ονομάτων, οι οποίες αφορούν αποκλειστικά στη δεύτερη μέρα (Κυριακή, 28 Ιουνίου), αυτή δηλαδή των Killers και Duffy. Συγκεκριμένα, στη μεγάλη σκηνή, Terra Stage, πριν τη διάσημη Βρετανίδα θα εμφανιστούν οι Dinosaur Jr., ενώ στη μικρή σκηνή ο Tricky και οι Eden James.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι headliners της τρίτης μέρας (Δευτέρα, 29 Ιουνίου), Motley Crue, έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μετά από προσωπική επιθυμία του ελληνικής καταγωγής drummer τους, Tommy Lee. Αξίζει εδώ να αναφέρουμε πως τόσο οι Motley Crue, όσο και οι υπόλοιποι headliners του φεστιβάλ (συμπεριλαμβανομένων δηλαδή των Killers και Slipknot), θα έρθουν στη χώρα μας με full show, χωρίς περικοπές.



Επίσης, ο χώρος ανάμεσα στη σκηνή και την ηχοληψία θα καλυφθεί με ειδικό κάλυμμα, έτσι ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με το χώμα και τη σκόνη που «σηκώνονται» από το έδαφος.

Τέλος, το φετινό Rockwave, μαζί με τα μεγαλύτερα διεθνή φεστιβάλ, συμμετέχει στο πρόγραμμα οικολογικής ευαισθησίας, Green and Clean.
  • SHARE
  • TWEET