Στον David Beckham «χρωστάνε» την επανένωση τους οι Stone Roses

09/11/2011 @ 11:11
Ο David Beckham φαίνεται να έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πρόσφατη επανένωση των Stone Roses.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, ο Beckham προσπαθούσε επανειλημμένα τον προηγούμενο χρόνο να πείσει τον απρόθυμο μπασίστα Gary "Mani" Mounfield, ενώ το Μάιο, όταν ο ποδοσφαιριστής βρισκόταν στο Manchester, προσέγγισε τον Ian Brown, δηλώνοντας την επιθυμία του.

Η εφημερίδα επικαλείται τα λόγια μίας πηγής που περιέγραψε την επιρροή του David Beckham στα μέλη των Stone Roses: «Ο David υπήρξε πάντοτε ένας μεγάλος θαυμαστής των Stone Roses. Ήταν μικρό παιδί στο Manchester όταν οι Roses ήταν στο απόγειο της καριέρας τους. Ήταν αδύνατο να μεγαλώσεις εκεί χωρίς να είσαι οπαδός του συγκροτήματος».

«Ο Ian και ο Mani είναι φανατικοί οπαδοί της Manchester United και έτσι γνωρίζονταν με τον David λίγο-πολύ. Όταν ο ποδοσφαιριστής είδε πως οι σχέσεις μεταξύ του Ian και του κιθαρίστα John Squire καλυτέρευαν, ασχολήθηκε με το να τους πείσει να επανενωθούν».

«Είπε στον Mani ξεκάθαρα πως έπρεπε να ενώσει τη μπάντα ξανά. Τόνισε πως θα ήταν πρόθυμος να καλέσει κάθε μέλος και να τους παρακαλέσει να το σκεφτούν. Και όταν είδε τον Ian στο Old Trafford ένα μήνα αργότερα, του ξεκαθάρισε πως θα έκανε τα πάντα για να συμβεί η επανένωση».

Το συγκρότημα πρέπει να του «χρωστάει», λοιπόν, αφού η επιμονή του να ανέβουν και πάλι στη σκηνή οι Stone Roses θα τους αποφέρει περισσότερες από 10 εκατομμύρια λίρες, όπως υπολογίζεται.
  • SHARE
  • TWEET