Στο Λονδίνο τελικά έκανε τη guest εμφάνισή του ο David Gilmour για το "The Wall Live". Μαζί και ο Nick Mason στη σκηνή!

13/05/2011 @ 11:33
Έλαβε τέλος χθες βράδυ η φημολογία που είχε ξεκινήσει από τον περασμένο Ιούλιο για το πού θα κάνει την guest εμφάνισή του o David Gilmour στην τρέχουσα περιοδεία του Roger Waters για το "The Wall".

H τυχερή πόλη ήταν το Λονδίνο και η σπουδαία σύμπραξη Gilmour - Waters στη σκηνή συνέβη στη δεύτερη από τις έξι συναυλίες που έχουν προγραμματιστεί στο O2 Arena.

Όταν έφτασε η ώρα του "Comfortably Numb" πάνω από το τείχος ξεπρόβαλλε η μορφή του David Gilmour με τη Fender Stratocaster του, ενώ ο ίδιος συμμετείχε και στο "Outside The Wall", παίζοντας μαντολίνο. Στο τελευταίο, μάλιστα, στη σκηνή ανέβηκε και ο Nick Mason και οι τρεις μουσικοί χαιρέτησαν το κοινό, που είχε την τύχη να βιώσει μια ιστορική στιγμή.

Θυμίζουμε πως η guest εμφάνιση του David Gilmour σε κάποιο show του "The Wall" ανακοινώθηκε ως ενδεχόμενο από τον ίδιο τον Waters, μετά από ένα φιλανθρωπικό show στο οποίο είχαν παίξει μαζί το περασμένο καλοκαίρι. Από εκείνη την ημέρα ξεκίνησαν οι φήμες για το πού θα εμφανιστεί ο Gilmour, με το Λονδίνο να θεωρείται ήδη  φαβορί. Στο «παιχνίδι» της φημολογίας είχε μπει εσχάτως και η Αθήνα, καθώς ως γνωστόν θα μαγνητοσκοπηθούν οι συναυλίες του Waters εδώ, αλλά η θρυλική συνάντηση Gilmour - Waters κάτω από το Τείχος, μετά από 30 χρόνια, τελικώς συνέβη στις 12 Μαίου του 2011, στο Λονδίνο.



  • SHARE
  • TWEET