Steven Adler: «Όλοι εκτός του Axl θα θέλαμε ένα reunion»

26/07/2010 @ 11:12
Αποκαλυπτικός για ένα ενδεχόμενο reunion της κλασικής σύνθεσης των Guns N' Roses υπήρξε ο Steven Adler, στο πλαίσιο συνέντευξης για την προώθηση της αυτοβιογραφίας του, "My Appetite For Destruction: Sex & Drugs & Guns N' Roses".



«Θα ήταν φανταστικό να παίζαμε και πάλι όλοι μαζί. Ξέρω πως οι τέσσερις μας θα το θέλαμε πολύ, αλλά ο Axl όχι. Φυσικά θα εμπλέκονταν και πάλι πολλά εκατομμύρια δολάρια, αλλά πιστεύω πως μια παγκόσμια περιοδεία θα άρεσε πολύ σε πάρα πάρα πολύ κόσμο» δήλωσε ο πρώην drummer των Guns N' Roses, ο οποίος είχε απολυθεί από το συγκρότημα το 1990.

Για το ίδιο το βιβλίο δήλωσε: «Ήθελα επιτέλους να πω κάποια πράγματα, να μιλήσω για όλο τον πόνο, τα ναρκωτικά και τις καταστάσεις που βίωνα πάρα πολλά χρόνια για να τα βγάλω από πάνω μου. Δεν ήταν εύκολο. Ξόδεψα ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου, αλλά ευτυχώς επέζησα και συνεχίζω να ζω».

Κατά τα άλλα, οι Guns N' Roses συμφώνησαν να εμφανιστούν στο φετινό Rock 'N Rev Festival των ΗΠΑ και αυτή θα είναι η πρώτη τους εμφάνιση σε αμερικανικό έδαφος εδώ και τέσσερα χρόνια.
  • SHARE
  • TWEET