Σκύλος ο πρωταγωνιστής στο νέο video clip των Krokus

25/06/2013 @ 09:51
Οι Krokus έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο τους video clip για το κομμάτι "Dög Song".

Απ' ό,τι φαίνεται, το bulldog που πρωταγωνιστεί στο εν λόγω χιουμοριστικό βίντεο είναι διαφορετικό από το bulldog του εξωφύλλου της φετινής δουλειάς των Krokus, "Dirty Dynamite".

Οι Krokus είχαν δώσει συνέντευξη στο Rocking.gr και τον Θοδωρή Ξουρίδα, όπου μίλησαν για τον συγκεκριμένο ...καλύτερο φίλο του ανθρώπου:

«Σχετικά με το εξώφυλλο τώρα, τι αντιπροσωπεύει το Αγγλικό bulldog;
Πρώτα απ' όλα έχω γράψει ένα βιβλίο που δεν το ξέρετε γιατί δυστυχώς δεν έχει εκδοθεί στην ελληνική γλώσσα. Ονομάζεται "Dogs Must Rock Forever". Όλοι εμείς νιώθουμε σαν νεαρά rock σκυλιά επάνω στη σκηνή. Αλλά θέλαμε και για αλλαγή αντί για την νεκροκεφαλή ή κάτι ανάλογο που χρησιμοποιούμε πάντα, να φέρουμε κάτι που αντίστοιχό του δεν υπήρξε ποτέ σε κανένα μας εξώφυλλο. Οπότε μας ήρθε η ιδέα με αυτό το bulldog, το το οποίο έχει σίγουρα μια σχεδόν αρχαιοελληνική φιλοσοφική οπτική, στο στυλ ότι «δεν μου καίγεται καρφί για το τι γίνεται στον κόσμο όσο έχω φαγητό στο πιάτο μου» και έτσι έχουμε αυτή την εικόνα που αρέσει σε όλους μας. Στη Γερμανία και την Ελβετία το εξώφυλλο έχει γίνει σχεδόν cult. Όπως το εξώφυλλο των Pink Floyd με την αγελάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το εξώφυλλο, γιατί το σκυλί τα σπάει και υπάρχουν ιστορίες για το πως ζει καθώς υπάρχει στη πραγματικότητα, απλά είναι επεξεργασμένο με υπολογιστή. Αλλά το σκυλί πραγματικά υπάρχει. Και το εκπαιδεύουμε να φέρνει τις μπαγκέτες στον drummer επάνω στη σκηνή. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με το εξώφυλλο.»

Μπορείτε να δείτε το video clip παρακάτω:
VIDEO
  • SHARE
  • TWEET