Sivert Hoyem (Madrugada) unplugged σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη - Κερδίστε προσκλήσεις!

28/02/2008 @ 02:52
Ένας παλιός φίλος μας επισκέπτεται ξανά. Ο Sivert Hoyem, τραγουδιστής και ηγετική μορφή των πολυαγαπημένων μας Madrugada, επιστρέφει στην Ελλάδα, αυτή τη φορά σε acoustic project αφιερωμένο στην προσωπική του δισκογραφία και τους Madrugada.


Όπως λέει ο ίδιος: «Η ανεπανάληπτη υποδοχή του ελληνικού κοινού με εντυπωσιάζει μέχρι και σήμερα και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι λατρεύουμε να παίζουμε στην Ελλάδα».



Η είσοδος στα μοναδικά αυτά show σε Αθήνα (Club 22) και Θεσσαλονίκη (Principal) γίνεται μόνο με προσκλήσεις. Και καθώς ο διαγωνσιμός του χορηγού έληξε, πλέον μπορεί να ανοίξει για εσάς μόνο αν έρθετε σε επαφή μαζί μας...



Πως θα γίνει αυτό; Μας στέλνετε μέχρι αύριο, Παρασκευή 29/2, στις 13:00 ένα email στη διεύθυνση contest@rocking.gr. Στο κυρίως μέρος του συμπληρώνετε τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας), καθώς επίσης και την πόλη (Αθήνα - Θεσσαλονίκη) στην οποία επιθυμείτε να παρακολουθήσετε τον Sivert Hoyem.



Το Rocking.gr θα δώσει σε 20 από εσάς (10 Αθηναίους και 10 Θεσσαλονικείς) την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από κοντά τον Sivert Hoyem. Οι νικητές, οι οποίοι θα προκύψουν από κλήρωση, θα ειδοποιηθούν προσωπικώς μέχρι αύριο το απόγευμα στις 17:00, οπότε έχετε το νου σας!
  • SHARE
  • TWEET