Σε νέα εταιρεία οι Black Label Society. Νέος δίσκος τον Μάρτιο

10/12/2004 @ 06:52
Στο roster της Artemis Records περιλαμβάνονται από εδώ και στο εξής οι Black Label Society, group στο ενεργητικό του οποίου συναντάμε τον Zakk Wylde. Και τα νέα βέβαια δε σταματάνε εκεί, μιας και το πρώτο album για τη νέα εταιρεία δε θα αργήσει να έρθει. Στις 8 Μαρτίου, λοιπόν, βγαίνει σε κυκλοφορία το "Mafia", ένας δίσκος με ολόφρεσκο υλικό. "Ο Zakk Wylde είναι ένας από τους μεγαλύτερους κιθαρίστες όλων των εποχών και οι Black Label Society μπορούν να γίνουν μία από τις καλύτερες rock μπάντες" δηλώνει υπεύθυνος της Artemis.

Οι Black Label Society σχηματίστηκαν το 1998, όταν ο Wylde ήταν ακόμα βασικός κιθαρίστας του Osbourne. Ο ρόλος του Wylde στους BLS είναι πολλαπλός: Συνθέτης, τραγουδιστής και -φυσικά- κιθαρίστας. Μέχρι στιγμής το συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει έξι albums, πωλώντας παραπάνω από 1 εκατ. αντίτυπα παγκοσμίως.

Αν και λίγο νωρίς ακόμα, να αναφέρουμε ότι η μπάντα επισκέπτεται τη χώρα μας για δύο συναυλίες τον Μάιο. 21 του μηνός στη Θεσσαλονίκη και 22 στην Αθήνα. Για να προετοιμαζόμαστε...
  • SHARE
  • TWEET