Πώς φαίνεται στον Marcus Mumford όταν του λένε ότι σιχαίνονται την μπάντα του;

Ο τραγουδιστής διηγείται ιστορίες για αγνώστους και την άποψή τους για τους Mumford and Sons

12/05/2015 @ 15:48
Ο frontman των Mumford and Sons, Marcus Mumford, ισχυρίζεται ότι «το βρίσκει αστείο» όταν κάποιοι του λένε ότι σιχαίνονται την μπάντα του!

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στην Sun, ο τραγουδιστής μοιράζεται ιστορίες για ξένους που τον έχουν πάρει στο κατόπι για να του πουν πόσο πολύ δεν τους αρέσει η μουσική που παίζει.

«Κάποτε ένα παράξενο παιδί ήρθε και με βρήκε σε ένα μαγαζί με κιθάρες στη Νέα Υόρκη. Ήταν πολύ αλλόκοτος και αναποδογύριζε πράγματα. Στάθηκε στην πόρτα και φώναξε 'Οι Mumford and Sons είναι χάλια!'. Αμέσως μετά βγήκε τρέχοντας! Παράξενο..» λέει ο Marcus.

Συνεχίζει με άλλο περιστατικό: « Μια άλλη φορά ήμουν σε μια συναυλία όταν ένας τύπος ήρθε και μου είπε 'Απλά θέλω να ξέρεις ότι μισώ τη μουσική σου. Είναι εμετική!' και του είπα 'Ok, φίνα, ευχαριστώ για την γνώμη σου' και τότε μου απαντά 'Φαίνεσαι καλό παιδί αλλά η μουσική σου με αηδιάζει'».

«Δε νομίζω ότι οι άνθρωποι είναι αρκετά γενναίοι να πουν κάτι τέτοιο στα μούτρα μας τις περισσότερες φορές κι όταν το κάνουν, το βρίσκω πολύ αστείο και παράξενο.»

Οι Mumford & Sons βρέθηκαν στο Νο 1 του Official UK Album Chart την εβδομάδα που μας πέρασε με το νέο του άλμπουμ "Wilder Mind" να βρίσκεται στην κορυφή των πωλήσεων, ξεπερνώντας το "The Magic Whip" των Blur.
  • SHARE
  • TWEET