Προσφορά για τα εισιτήρια της συναυλίας του Asaf Avidan

Έως τις 22 Ιουνίου, με κάθε εισιτήριο συν ένα δώρο

18/06/2015 @ 12:03
Asaf Avidan - Gold Shadow tour
Για πρώτη φορά στην Αθήνα
24 Ιουνίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων
Μοναδική προσφορά: έως 22/06 με κάθε εισιτήριο συν ένα δώρο!

Με την επίδειξη του εισιτηρίου "1 + 1 δώρο" στην είσοδο της Τεχνόπολης, σας δίνουμε άλλο ένα δωρεάν!

Ποιός δεν γνωρίζει το "One Day / Reckoning Song" στο remix του Wankelmut; Ποιός δεν έχει κάνει αμέσως shazam ακούγοντας το "Love It Or Leave It" ή το "Over My Head"; Και σίγουρα πολλοί από εμάς είχαμε αναρωτηθεί εξαρχής σε ποιόν ή σε...ποιάν ανήκει αυτή η ιδιαίτερη φωνή με τη μοναδική χροιά και τη ξεχωριστή ταυτότητα; Γιατί αν ακούσεις μία φορά τον Asaf Avidan αποκλείεται να τον ξεχάσεις. Όπως και έγινε εφτά χρόνια πριν όταν κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ "Asaf Avidan & The Mojos" όπου υπήρχε και το super single "One Day".

Τον Ιούνιο του 2015 ο Asaf Avidan θα έρθει για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι και αυτή θα είναι μια σπάνια ευκαιρία να τον δούμε από κοντά και να τον ακούσουμε live.

Ένας αληθινός καλλιτέχνης, σχεδιαστής κινουμένων σχεδίων, μουσικός, στιχουργός, συνθέτης και ερμηνευτής, αυτός είναι ο Ισραηλινής καταγωγής Asaf Avidan. Πολυτάλαντος και ανήσυχος, έκανε στροφή προς τη μουσική μετά από ένα τυχαίο προσωπικό γεγονός και δημιούργησε το 2006 την πρώτη του μπάντα που έφερε και το όνομά του (Asaf Avidan & The Mojos). Μέχρι το 2011 κυκλοφόρησε τέσσερα άλμπουμ με τους The Mojos και ακολούθησαν δύο solo άλμπουμ με το πιο πρόσφατο να έχει κυκλοφορήσει αρχές του 2015 ("Gold Shadow"). Με αυτήν την ιδιαίτερη, τόσο προσωπική ερμηνεία του, που οδηγεί τις φωνητικές του δυνατότητες στα άκρα, με αρκετές δόσεις blues & cabaret, folk & indie rock και άψογη αισθητική σε κάθε project που παρουσιάζει, έχει καταφέρει να μετράει εκατομμύρια views στο youtube, δεκάδες χιλιάδες downloads των single του, να γεμίζει ασφυκτικά περίφημους χώρους όπως το Olympia και το Zenith και να εμφανίζεται σε διεθνή και αναγνωρισμένα φεστιβάλ σε όλη την Ευρώπη.

Αυτήν την περίοδο ο Asaf Avidan βρίσκεται ξανά στο δρόμο μαζί με τη νέα του μπάντα και στόχο μια παγκόσμια περιοδεία. Μία στάση της και η Αθήνα, στις 24 Ιουνίου! Μην χάσετε ένα σπάνιο και λαμπερό αστέρι της διεθνούς μουσικής σκηνής!

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET