Πρεμιέρα για την νέα σύνθεση των The Haunted

Θα εμφανιστούν στο 70.000 Tons Of Metal

11/11/2013 @ 10:56
Το συναυλιακό της ντεμπούτο θα πραγματοποιήσει η νέα σύνθεση των The Haunted στο επερχόμενο 70.000 Tons Of Metal - τη «μεγαλύτερη heavy metal κρουαζιέρα του κόσμου».

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί εν πλω από τις 27 έως τις 31 Ιανουαρίου με τη συμμετοχή μεταξύ άλλων των Dark Tranquillity, Soilwork, Carcass, Septicflesh, Fear Factory, Swallow The Sun και Symphony X.

Η καινούρια σύνθεση των The Haunted έχει ως εξής:

Patrik Jensen - κιθάρα
Ola Englund - κιθάρα
Marco Aro - φωνητικά
Jonas Björler - μπάσο
Adrian Erlandsson - τύμπανα

Ο κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος, Patrik Jensen, δήλωσε σχετικά:

«Οι The Haunted τα πέρασαν δύσκολα πέρυσι. Το να χάνεις τρία μέλη είναι δύσκολο για οποιαδήποτε μπάντα. Ο Jonas κι εγώ συμφωνήσαμε αμέσως ότι θέλαμε να συνεχίσουμε, θέλαμε όμως επίσης να πάρουμε τον χρόνο μας και να μην βιαστούμε.»

«Μερικοί μπορεί να αναγνωρίζετε κάποια πρόσωπα, μερικοί όχι. Ο Adrian Erlandsson επέστρεψε στα τύμπανα και ο Marco Aro στα φωνητικά. Ίσως να γνωρίζετε τον Adrian από τη συμμετοχή του στο πρώτο μας άλμπουμ, ενώ ο Marco τραγούδησε στα "The Haunted Made Me Do It", "Live Rounds In Tokyo" και "One Kill Wonder". Στην κιθάρα έχουμε ακόμη τον Ola Englund.»

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που επαναφέρουμε τους  The Haunted στη δράση και ανυπομονούμε να βγούμε στο δρόμο για να παίξουμε ξανά για τους υπομονετικούς και πιστούς οπαδούς μας. Ένα νέο άλμπουμ βρίσκεται επίσης στα σκαριά και εάν τα νέα μέλη σας είναι οικεία, πρέπει να είστε σίγουροι πως το καινούριο υλικό θα σας αρπάξει από τον λαιμό!»
  • SHARE
  • TWEET