Πολυάσχολος ο Neil Young

03/08/2005 @ 05:41
Ο "Νονός του Καναδικού ροκ", όπως τον αποκάλεσε πρόσφατα ο Randy Bachman (Guess Who, Bachman Turner Overdrive), ανακοίνωσε μέσω μηνύματος στο επίσημο site του την ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου του album. Το "Prairie Wind" θα βρίσκεται στα δισκοπωλεία από τις 20 Σεπτέμβρη και θα συνοδεύεται από ένα DVD στο οποίο θα μπορούμε να παρακολουθήσουμε τον ίδιο και το συγκρότημα του να ηχογραφούν το album στο στούντιο. "Όποια νότα ακούτε θα μπορείτε και να την βλέπετε" αναφέρει ο Neil Young στο μήνυμα του.

Αμέσως μετά το νέο album, ο πολυάσχολος όπως φαίνεται Neil Young βάζει πλώρη για το πολυαναμενόμενο box set "Archives Vol. 1" ενώ πρόσφατα εμφανίστηκε ως headliner στη συναυλία για το Live 8 στο Οντάριο του Καναδά.

Επίσης στα σχέδια του καλλιτέχνη είναι και η μαγνητοσκόπηση 5 εμφανίσεων του στο Nashville (15-19 Αυγούστου) για το επόμενο live DVD του. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη θα κάθεται ο Jonathan Demme ("Η Σιωπή Των Αμνών") με τον οποίο είχε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν, στο "The Complex Sessions".

Τέλος, πρόκειται να εμφανιστεί στο Farm Aid και στο Bridge School Benefit Concert όπως κάθε χρόνο. Όλα αυτά μόλις 3 μήνες μετά από επέμβαση για ανεύρυσμα στον εγκέφαλο και ενώ διανύει το 61ο έτος της ηλικίας του! Keep on Rocking Neil!

  • SHARE
  • TWEET