Ποιός διάσημος metal τραγουδιστής τρελαίνεται να ακούει Bieber;

Hint: Έχει υπάρξει headliner σε ελληνικό καλοκαιρινό φεστιβάλ!

22/11/2015 @ 12:26
Ο τραγουδιστής των alernative rock/metallers Deftones, Chino Moreno, σε συνέντευξή του για το Βρετανικό περιοδικό Kerrang! αποκάλυψε μια ...σκοτεινή πτυχή του: είναι ένας Belieber!

Όταν ρωτήθηκε τι αναπάντεχο θα βρούμε στο iPod του αν το ψάξουμε, ο διάσημος τραγουδιστής απάντησε το "What Do You Mean?" του Justin Bieber.

«Βασικά, το κατέβασα χθες. Έπρεπε να το κατεβάσω, είναι αναπόφευκτο. Ακούγεται στο αυτοκίνητο κάθε φορά που είμαι μέσα. Και, να σου πω την αλήθεια, μου αρέσει! Πραγματικά μου αρέσει. Δεν ξέρω πόσο θα παραξενευτεί ο κόσμος με αυτό... Νομίζω ότι εκείνοι που με ξέρουν, ξέρουν επίσης πως ακούω πολλά γλυκανάλατα πράγματα. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτό, οπότε απλά συνεχίζω να τα απολαμβάνω.»

Υπενθυμίζουμε πως και το 2013, ο ντράμερ των Metallica, Lars Ulrich, είχε εκφράσει τον θαυμασμό του για τον Justin Bieber, δηλώνοντας πως τον θεωρεί υπερταλαντούχο.

Οι Deftones είχαν εμφανιστεί πέρσι στο Heavy By The Sea Festival. Μπορείτε να διαβάσετε τα σχόλια για την εμφάνισή τους από τον Μανώλη Κληρονόμο στον ακόλουθο σύνδεσμο.
  • SHARE
  • TWEET