Ποια είναι τελικά η γενέτειρα των AC/DC;

22/12/2008 @ 04:04
To Περθ έχει το φημισμένο άγαλμα του Bon Scott και η Μελβούρνη την επονομαζόμενη «λεωφόρο AC/DC». Γιατί να μην έχει κάτι από τους Αυστραλούς rockers και το Σύδνεϋ; Έτσι φαίνεται να σκέφτηκε και ο πρώτος τραγουδιστής των AC/DC, Dave Evans και έχει αρχίσει μια καμπάνια για να αναγνωριστεί το Σύδνεϋ ως η γενέτειρα των AC/DC.

Αυτή την περίοδο ο Evans βρίσκεται στο Σύδνεϋ για να πιέσει τις τοπικές αρχές να τοποθετήσουν AC/DC πινακίδες σε τέσσερα φημισμένα σημεία της πόλης, όπου σύμφωνα με την γνώμη του, πρωτοσυστάθηκαν οι AC/DC. Ο Evans, αν και δεν έχει καμία επαφή με τα μέλη των AC/DC ήδη από τα 70s, ελπίζει πως οι υπόλοιποι θα στηρίξουν την προσπάθειά του και θα «καταρρεύσει αυτή η παρεξήγηση που θέλει τη Μελβούρνη να είναι η γενέτειρα των AC/DC».

Στα λοιπά νέα για το σχήμα τώρα, ο τραγουδιστής Brian Johnson συμφώνησε με την Penguin Books για να γράψει ένα βιβλίο με σκέψεις και ανέκδοτες ιστορίες από την μέχρι τώρα καριέρα του. Σύμφωνα δε με δηλώσεις του στην Herarld Tribune «οι οπαδοί δεν θα έπρεπε να περιμένουν μια σκληρή rock n roll ιστορία, γιατί αντί να ξοδεύω τα χρήματά μου σε ναρκωτικά, τα ξόδευα στην μεγαλύτερή μου αγάπη, τα αυτοκίνητα. Ίσως αν έπαιρνα ναρκωτικά να ξόδευα λιγότερα».
  • SHARE
  • TWEET