Ποια είναι τα μέλη του supergroup με τραγουδίστρια την Juliette Lewis;

Οι Giraffe Tongue Orchestra υπόσχονται κι άλλες εκπλήξεις στα φωνητικά

18/03/2015 @ 09:17
Η νέα μπάντα φτιάχτηκε από τον Ben Weinman, κιθαρίστα των The Dillinger Escape Plan.

Το όνομά τους, Giraffe Tongue Orchestra και μαζί τους είναι βέβαια ο «κολλητός» του, Brent Hinds, κιθάρα και φωνή στους Mastodon. Στα ντραμς είναι ο Thomas Pridgen (πρώην-The Mars Volta) και στο μπάσο ο  Pete Griffin των Dethklok με θητεία και στην μπάντα του Franz Zappa.

O Weinman σε συνέντευξή του, έκανε γνωστό πως η Juliette Lewis, ηχογραφεί αυτό τον καιρό τα φωνητικά. Η 41χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός και από το 2004 και τραγουδίστρια (με τους Licks που διέλυσαν το ’09), είναι η αγαπημένη του Weinman, καθώς όταν τη γνώρισε κατάλαβε πως δίνει το 110% στη σκηνή, είτε παίζει σε ένα βρώμικο club με 300 άτομα, είτε σε φεστιβάλ…

«Ο ήχος της νέας μπάντας, δεν θα μοιάζει με Mastodon, Dillinger ή  Mars Volta, αλλά ταυτόχρονα θα τους ακούς όλους μέσα. Θα έχουμε κι άλλους καλεσμένους τραγουδιστές αλλά δεν θέλω να χαλάσω την έκπληξη…» δηλώνει ο Weinman. Nα θυμίσουμε πως ακόμα ένα supergroup, οι Killer Be Killed, έχουν μέλη από Dillinger Escape Plan (Greg Puciato), Mastodon (Troy Sanders), The Mars Volta (Dave Elitch) συν τον Max Cavalera!
  • SHARE
  • TWEET