Πιάστηκαν στα χέρια οι τραγουδιστές των Six Feet Under και Cattle Decapitation

08/11/2012 @ 10:39
Οι Cattle Decapitation αποσύρθηκαν από την Autumn Apocalypse περιοδεία που κάνουν μαζί με τους Six Feet Under εξαιτίας ενός περιστατικού που συνέβη ανάμεσα στους τραγουδιστές των δύο συγκροτημάτων.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Travis Ryan (τραγουδιστής Cattle Decapitation) στο Facebook, η οποία σβήστηκε λίγο αργότερα, ο Chris Barnes (τραγουδιστής Six Feet Under) του έριξε μπουνιά.

Το Metal Injection κράτησε αποσπάσματα από τα λόγια του Ryan στο Facebook, τα οποία φέρονται να είναι: «Δεν μπορούσε (ο Barnes) να διαχειριστεί το γεγονός ότι τον καταστρέφαμε κάθε μέρα στα merch (πωλήσεις) και μας «έθαψε» με τα λόγια του επί σκηνής χθες. Πήγα να του ζητήσω εξηγήσεις και ο βλάκας μου έδωσε μπουνιά καθώς μιλούσα. Αμέσως μετά έτρεξε και κρύφτηκε στο λεωφορείο, όπως κάνει κάθε βράδυ όταν οι δύο θεατές που έχουν μείνει για το show του, τού ζητούν να υπογράψει αυτόγραφο.»

«Αποσυρόμαστε από την περιοδεία επειδή δεν ενδιαφερόμαστε να φέρνουμε οπαδούς στις συναυλίες του Chris Barnes. Να ξεκαθαρίσω ότι δεν υπήρξε καμία μάχη. Μου έδωσε μπουνιά, έτρεξε μακριά και υπήρχαν και λίγοι μάρτυρες.»
  • SHARE
  • TWEET