Έφυγε από τη ζωή ο Gabe Serbian των The Locust

O πολυπράγμων μουσικός είχε συνεργαστεί επίσης με Cattle Decapitation, Head Wound City, Dead Cross, Le Bucherettes, κ.ά.

03/05/2022 @ 14:23

Ο Gabe Serbian, μακροχρόνιος ντράμερ των The Locust έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 44 ετών μια μέρα πριν τα γενέθλιά του, στις 30 Απριλίου.

Την είδηση του θανάτου του μουσικού επιβεβαίωσε το εμβληματικό grindcore σχήμα από το San Diego με ανακοίνωσή του, μέσω της οποίας αφού τον αποχαιρέτησε εγκάρδια ζήτησε από το κοινό να σεβαστεί τις ιδιωτικές αυτές στιγμές για την οικογένειά του.

Με ξεχωριστή του ανάρτηση, ο frontman του σχήματος, Justin Pearson υπογράμμισε το πόσο σπάνιο άτομο ήταν ο Serbian, με τον οποίο υποστήριξε επικοινωνούσαν τηλεπαθητικά μέσω της μουσικής, δηλώνοντας παράλληλα ευγνώμων για κάθε στιγμή που μοιράστηκαν.

Μπορείτε να δείτε και τα δύο συγκινητικά μηνύματα παρακάτω, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Serbian έπαιξε κιθάρα στο ομώνυμο ντεμπούτο των The Locust το 1998, αναλαμβάνοντας στην πορεία τα τύμπανα σε όλες τις μελλοντικές κυκλοφορίες του συγκροτήματος. Παράλληλα, είχε συνεργαστεί με σχήματα όπως οι Cattle Decapitation, οι Head Wound City, Wet Lungs, Zu, Le Bucherettes ενώ είχε πραγματοποιήσει και ένα σύντομο πέρασμα από τους Dead Cross.

Με την αιτία του θανάτου του καλλιτέχνη να είναι προς το παρόν άγνωστη, υπογραμμίζετια πως ο Pearson εκκίνησε και μια διαδικτυακή καμπάνια χρηματοδότησης με σκοπό την οικονομική ενίσχυση της οικογένειας του Gabe Serbian.

  • SHARE
  • TWEET