Πέθανε ο Σάκης Μπουλάς

Έδινε μάχη με την επάρατη νόσο

21/02/2014 @ 10:27
Πέθανε τα ξημερώματα σε ηλικία 60 ετών ο δημοφιλής τραγουδιστής και ηθοποιός Σάκης Μπουλάς, έπειτα από άνιση μάχη με την επάρατη νόσο.

Από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες εκδόθηκε το εξής ανακοινωθέν:

«O Αθανάσιος Μπουλάς απεβίωσε σήμερα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 στο νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο. Ο χαρισματικός καλλιτέχνης καθ' όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του επέδειξε γενναιότητα και αξιοπρέπεια.»

Ο Μπουλάς συμμετείχε το 1976 στο εμβληματικό έργο του Διονύση Σαββόπουλου, "Αχαρνής". Είχε επίσης συνεργαστεί με την Αφροδίτη Μάνου, τον Θάνο Μικρούτσικο και τον Μίμη Πλέσσα.

Κυκλοφόρησε τέσσερις δίσκους, τα "Μπουλάς Ελλάς" (1986), "Ας Πρόσεχες" (1988), "Ζαμανφού" (1992), "Έκθεση Ιδεών" (1998), και έγραψε στίχους για τα δικά του τραγούδια αλλά και για άλλους καλλιτέχνες, όπως ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας.

Στην καριέρα του ως ηθοποιός συμμετείχε σε πολλές ταινίες ("Ο Δράκουλας Tων Εξαρχείων", "H Πόλη Ποτέ Δεν Κοιμάται", "Ας Περιμένουν Οι Γυναίκες" και άλλες), ενώ στη μικρή οθόνη πρωταγωνίστησε στα θρυλικά “Κουφώματα” και σε πολλές πετυχημένες σειρές της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Ο Μπουλάς υπήρξε επίσης ένας από τους πρωτεργάτες των μουσικών σκηνών "Σούσουρο" και "Αχ Μαρία". Τέλος, συμμετείχε κατά καιρούς σε μουσικές παραστάσεις με τους Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Γιάννη Ζουγανέλη, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και Δημήτρη Σταρόβα.
  • SHARE
  • TWEET