Παρελθόν από τους Slipknot ο Joey Jordison

Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η μπάντα

13/12/2013 @ 10:47
Σύμφωνα με ανακοίνωση που αναρτήθηκε εχθές αργά το βράδυ στην επίσημη ιστοσελίδα των Slipknot, παρελθόν από τη μπάντα αποτελεί ο drummer Joey Jordison.

Η ανακοίνωση έχει αναλυτικά ως εξής:

«Προς τους «Maggots» και τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο,

Με μεγάλο πόνο ανακοινώνουμε πως για προσωπικούς λόγους χωρίζουν οι δρόμοι του Joey Jordison και των Slipknot.
Κατανοούμε πως πολλοί από εσάς θα θέλατε να ξέρετε πως και γιατί προέκυψε αυτό, και θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε σε αυτές τις ερωτήσεις στο άμεσο μέλλον.

Είναι η αγάπη μας για όλους εσάς, όπως επίσης και για την μουσική που δημιουργούμε, που μας παρακινεί να συνεχίσουμε και να προχωρήσουμε τα πλάνα μας για την κυκλοφορία νέου υλικού την επόμενη χρονιά. Ελπίζουμε πως όλοι σας θα μας καταλάβετε, και εκτιμούμε τη συνεχιζόμενη υποστήριξή σας καθώς σχεδιάζουμε την επόμενη φάση στο μέλλον για τους Slipknot.

Σας ευχαριστούμε, The 'Knot.»

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν από μερικές μέρες ο κιθαρίστας των Slipknot, Jim Root, ανακοίνωσε πως δεν θα ακολουθήσει τους Stone Sour σε περιοδεία με σκοπό να αφοσιωθεί στην δημιουργία του νέου δίσκου.

Θυμίζουμε πως ο Jordison τους τελευταίους μήνες ασχολείται με τους Scar Τhe Martyr, κυκλοφορώντας το ομώνυμο ντεμπούτο και περιοδεύοντας κατόπιν μαζί τους.
  • SHARE
  • TWEET