Παρέα στη σκηνή Marilyn Manson και Smashing Pumpkins

Ο Μanson είπε δύο τραγούδια μαζί τους στο Λονδίνο - Τι είπε ο Corgan για Cobain και Vedder

08/12/2014 @ 11:37
Πριν λίγες μέρες, στη διάρκεια του encore της συναυλίας των Smashing Pumpkins στο ΚΟΚΟ του Λονδίνου, ο  Μarilyn Manson τραγούδησε μαζί τους το δικό του "Third Day of a Seven Day Binge", και το "Ava Adore" των Pumpkins.

To πρώτο είναι το νέο single από το "The Pale Emperor", ενώ στο δεύτερο έκανε ντουέτο με τον Billy Corgan. Μπορείτε να δείτε το "Ava Adore" από εδώ.

Παράλληλα, ο Billy Corgan, σε νέα συνέντευξή του στο πλαίσιο της προώθησης του "Monuments to an Elegy", είπε μερικά πράγματα που σίγουρα θα συζητηθούν. «Ο Kurt Cobain ήταν ο ηγέτης της ομάδας πίσω στα 90s. Υπεύθυνος της αισθητικής και της ακεραιότητας, ήξερε πώς να τα κατευθύνει. Δεν τον ζήλευα, ούτε τον θαύμαζα τότε. Είμασταν ανταγωνιστές, αλλά και οι δύο καλύτεροι. Ο τρίτος ήταν πολύ πίσω από εμάς…».

Ο Corgan εξήγησε τι εννοεί με την… 3η θέση. «Κάποτε ο Eddie Vedder είχε πει πως νιώθει τύψεις και ενοχές που αυτός ήταν ζωντανός και ο Kurt όχι. Κλασικός Eddie. Πάντα καταφέρνει να κάνει δικό του, ένα θέμα που είναι ξεκάθαρα κάποιου άλλου»!

  • SHARE
  • TWEET