Pain Of Salvation ...χωρίς τον Daniel Gildenlow εξαιτίας σαρκοβόρου βακτηρίου

Σε κρουαζιέρα χωρίς τον άνθρωπο που ουσιαστικά ...είναι το συγκρότημα

11/02/2014 @ 10:43
Πριν από περίπου ένα μήνα, ο Daniel Gildenlöw μολύνθηκε από στρεπτόκοκκο, ένα σαρκοβόρο βακτήριο, και εισήχθη στο νοσοκομείο ούτως ώστε να χειρουργηθεί.

Τελικά η επέμβαση ήταν επιτυχημένη, με τους γιατρούς να αφαιρούν αρκετά εκατοστά μολυσμένων ιστών, αφήνοντας μια πολύ μεγάλη πληγή ανοιχτή, όπως ανέφερε ο ίδιος ο Gildenlöw σε post του στο Facebook. Παρόλη την επιτυχία της επέμβασης, μέχρι και σήμερα δεν έχει καταφέρει να αναρρώσει πλήρως.

Εξαιτίας αυτού του προβλήματος με την υγεία του, ο Gildenlöw δεν κατάφερε να περιοδεύσει μαζί με τους Transatlantic. Όπως αποκαλύφθηκε πρόσφατα, δεν θα συμμετάσχει ούτε στην prog κρουαζιέρα Progressive Nation At Sea.

Το συγκρότημα δήλωσε τα εξής: «Όλοι ελπίζαμε να αναρρώσει γρήγορα και να προλάβει το Progressive Nation At Sea. Δυστυχώς, η ανάρρωση θα πάρει πολύ περισσότερο καιρό απ’ όσο περιμέναμε. Πάντως, η ζωή του δεν κινδυνεύει. Βρίσκεται στο νοσοκομείο και υποβάλλεται σε γενική αναισθησία κάθε δύο μέρες για να φροντίσουν την πληγή του. Αυτό μας έφερε σε πολύ δύσκολη θέση, αλλά όταν ο Daniel επέμεινε να δώσουμε τη συναυλία χωρίς εκείνον, αποφασίσαμε να ανταποκριθούμε στην πρόκληση.»

Ο ίδιος ο Gildenlöw εξέδωσε ανακοίνωση δίνοντας τις ευχές του τον προσωρινό αντικαταστάτη του πίσω από το μικρόφωνο, τον Ragnar Zolberg των Ισλανδών Sign.
  • SHARE
  • TWEET