Οι TesseracT ανακοινώνουν τον νέο τους τραγουδιστή

25/08/2011 @ 13:55
Τις προηγούμενες μέρες υπήρξε έντονη φημολογία σχετικά με την αντικατάσταση ή μη του τραγουδιστή των TesseracT, Dan Tompkins, όπως διαβάσατε και στα νέα μας.

Τελικά, το progressive metal συγκρότημα εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση τύπου, στην οποία ανακοινώνει τον νέο του τραγουδιστή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Οι TesseracT βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι ο Elliot Coleman είναι πλέον μέλος του συγκροτήματος, ως βασικός τραγουδιστής. Οι μεγάλες δυνατότητες του Elliot, ο υπέροχος χαρακτήρας του και τα brutal φωνητικά του, που αποδεικνύονται και από τη δουλειά του με τους OMNOM, Sky Eats Airplane και τους Zelliack, τον καθιστούν ιδανικό αντικαταστάτη του προηγούμενου μας τραγουδιστή, Dan Tompkins».

Ο Elliot Coleman έχει στο βιογραφικό του αρκετές συμμετοχές σε projects και εμφανίσεις και έρχεται να αντικαταστήσει τον προηγούμενο τραγουδιστή των TesseracT, ο οποίος αποχώρησε τον Ιούλιο, λόγω διαφορετικών προτεραιοτήτων.

Ο Dan Tompkins δήλωσε σχετικά: «Με λύπη ανακοινώνω πως εγκαταλείπω τους TesseracT. Αυτή ήταν η δυσκολότερη απόφαση που έχω πάρει ποτέ για την καριέρα μου ως τραγουδιστής. Οι προτεραιότητες μου στη ζωή έχουν αλλάξει και γι' αυτό δε μπορώ να συνεχίσω με τη μπάντα. Η φιλία μας όμως είναι δυνατή και θέλω να ευχαριστήσω τους Acle, Mos, Jay και James για όλη τη στήριξη και την αφοσίωσή τους όλα αυτά τα χρόνια. Πετύχαμε σπουδαία πράγματα, ταξιδέψαμε σε όλο τον κόσμο και γνωρίσαμε υπέροχους ανθρώπους. Είμαι περήφανος να λέω ότι υπήρξα μέρος της μπάντας και πως βοήθησα να δημιουργήσουμε έναν υπέροχο δίσκο. Θα κρατάω αυτές τις αναμνήσεις μέχρι το τέλος. Ήταν ένα υπέροχο ταξίδι, αλλά σίγουρα δεν είναι το τέλος ούτε για μένα, ούτε για τους TesseracT. Ανυπομονώ για νέα ξεκινήματα και εύχομαι στους φίλους μου τα καλύτερα για το μέλλον».
  • SHARE
  • TWEET