Οι Queensryche του Geoff Tate ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες του επερχόμενου δίσκου τους

05/03/2013 @ 11:14
Ταυτόχρονα σχεδόν με την ανακοίνωση του νέου άλμπουμ των Queensrÿche χωρίς τον Geoff Tate, η εκδοχή του τελευταίου για το συγκρότημα ανακοίνωσε με τη σειρά της την κυκλοφορία ενός καινούργιου δίσκου.

Το "Frequency Unknown" θα κυκλοφορήσει στις 23 Απριλίου, από την ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία Cleopatra Records. Παραγωγός του άλμπουμ είναι ο Jason Slater.

Το line-up αυτών των Queensrÿche αποτελείται από τον Geoff Tate φυσικά, τον μπασίστα Rudy Sarzo, τον Kelly Gray στην κιθάρα, τον Randy Gane στα πλήκτρα αλλά και τις νέες προσθήκες, του κιθαρίστα Robert Sarzo και του drummer Simon Wright.

Στον δίσκο θα κάνουν το πέρασμά τους ως guest μουσικοί ο K.K. Downing των Judas Priest, ο Chris Poland των Megadeth, ο Ty Tabor των King's X, ο Paul Bostaph των Slayer και Testamen, η Lita Ford αλλά και άλλοι.

Στο "Frequency Unknown" συναντάμε και bonus κομμάτια. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τέσσερα κλασικά τραγούδια των Queensrÿche που ηχογραφήθηκαν εκ νέου, συμπεριλαμβανομένου του "Silent Lucidity".

Το αναλυτικό track listing του "Frequency Unknown" είναι το εξής:

01. When Lightning Strikes
02. Running Backwards
03. Fallen
04. Life Without You
05. In The Hands Of God
06. Cold
07. The Weight Of The World
08. Slave
09. Dare
10. Everything

Bonus tracks: (2013 versions)
11. Silent Lucidity
12. Empire
13. Jet City Woman
14. I Don t Believe In Love

Queensrÿche - Frequency Unknown
  • SHARE
  • TWEET