Οι Moonspell σε λίγες μέρες στη χώρα μας. Κερδίστε προσκλήσεις για τη συναυλία της Αθήνας!

14/01/2009 @ 00:34
Μετά την εκπληκτική εμφάνιση τους το καλοκαίρι, οι Πορτογάλλοι αρχιερείς του σκοτεινού metal επιστρέφουν για να δώσουν δύο show μακριά από το φως της ημέρας.

Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009 - Principal Theatre Club, Θεσσαλονίκη
Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2009 - Fuzz Club, Αθήνα

Το Rocking.gr εξασφάλισε για εσάς 5 προσκλήσεις για το show της Αθήνας και το μόνο που έχετε να κάνετε για να μπείτε στην κλήρωση για μία από αυτές είναι να μας στείλετε ένα email στο contest@rocking.gr με τίτλο "Moonspell", συμπεριλαμβάνοντας στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).

Μπορείτε να στέλνετε τα email σας μέχρι και την Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2009. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν προσωπικά (τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail) μέχρι το Σάββατο, 24 Ιανουαρίου.



Με τις διαχρονικές τους επιτυχίες “Opium” και “Magdalene” αλλά και κομμάτια που λατρεύουμε από τον τελευταίο τους δίσκο “Night Eternal” έρχονται να σκεπάσουν τον ουρανό της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης με το δικό τους σκοτεινό φεγγάρι.

Ενεργοί από το 1989, οι Moonspell αποτελούν μία από τις παλαιότερες μπάντες της Goth metal σκηνής, αλλά και μία που δεν περικλείεται στα στεγανά της αφού ενσωματώνει και στοιχεία black και doom metal στον ήχο τής, δημιουργόντας έτσι μία απο τις σκοτεινότερες ατμόσφαιρες που έχουμε συναντήσει εδώ και χρόνια.

Με δίσκους ορόσημα όπως το “Wolfheart”, από το οποίο προέρχεται η πρώτη τους μεγάλη επιτυχία “Opus”, και το “Memorial” οι Πορτογάλλοι δείχνουν να δυναμώνουν με κάθε κυκλοφορία. Παρ’ όλα αυτά η μπάντα δεν αναλώνεται απλά στο να κυκλοφορεί δίσκους, αφού με το “The Antidote” του 2003 οι Moonspell φανερώσανε την αγάπη τους για την λογοτεχνία, ή οποία βέβαια άρχισε να αναδεικνύεται από το την μελοποίηση του ποιήματος του Fernando Pessoa. Το συγκεκριμένο άλμπουμ κυκλοφόρησε με τη συνοδεία του ομότιτλου βιβλίου του Jose Luis Peixoto, με κάθε τραγούδι του δίσκου να συνοδεύει μουσικά το αντίστοιχο κεφάλαιο βιβλίου. Οι Moonspell λοιπόν έγιναν το πρώτο metal συγκρότημα που δημιούργησε soundtrack βιβλίου.

Την συναυλία θα ανοίξουν οι δικοί μας Inactive Messiah που με τις επιτυχημένες εμφανήσεις τους τόσο εντός των συνόρων όσο και στην Ευρώπη, δικαίως θεωρούνται ένα από τα πιο ελπιδοφόρα σχήματα του ακραίου metal της Ελληνικής σκηνής.

Στις 24 και 25 Ιανουαρίου λοιπόν ας ετοιμαστούμε όλοι να μαγευτούμε από το φεγγάρι των Πορτογάλλων καθώς απλώνουν το πέπλο της Αιώνιας τους Νύχτας πάνω από το Principal και το Fuzz αντίστοιχα...

Η προπώληση των εισιτηρίων άρχισε στις 20 Δεκεμβρίου και σημεία προπώλησης είναι το Public, το Tickethouse και on-line στο www.ticketpro.gr. Τιμή εισιτηρίου: 30 €
  • SHARE
  • TWEET