Οι Metallica παίζουν ζωντανά στο πάρτι του νέου Call Of Duty

18/11/2010 @ 11:31
Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε το νέο «κεφάλαιο» του διάσημου video game "Call Of Duty" και με αφορμή αυτό η εταιρία παραγωγής διοργάνωσε ένα πάρτυ με επίσημους καλεσμένους τους Metallica.

Να θυμίσουμε ότι η Activision έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με τους διάσημους metallers για την παραγωγή του "Guitar Hero: Metallica Edition". Σε σχετική δήλωση του συγκροτήματος, λίγες μέρες πριν το event, η μπάντα είπε: «Οι φίλοι μας από την Activision κατάφεραν να βρουν κενό στην αυστραλιανή περιοδεία μας και μας έφεραν πίσω στην California για να παραστούμε στην πρεμιέρα του "Call Of Duty: Black Ops". To ένα έφερε το άλλο και σχεδόν χωρίς να το καταλάβουμε θα παίξουμε ζωντανά στο πάρτι!». Στη δήλωση τους σημείωσαν ότι τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο The Call Of Duty Endowment, μια μη-κερδοσκοπική οργάνωση που έχει ως στόχο την προσαρμογή των Αμερικανών στρατιωτών στην καθημερινή ζωή και την εύρεση εργασίας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα του event που παρουσιάστηκαν στην εκπομπή του Jimmy Kimmel.Το «πολεμικό» setlist των Metallica είχε ως εξής:

Creeping Death
For Whom The Bell Tolls
Fuel
Harvester Of Sorrow
Fade To Black
Cyanide
Sad But True
One
Master Of Puppets
Battery
-------------
Stone Cold Crazy (Queen cover)
Enter Sandman
  • SHARE
  • TWEET