Οι Jon Oliva's Pain επιστρέφουν στην Ελλάδα για δύο συναυλίες

22/01/2008 @ 03:36
Μια από τις πιο αγαπητές περσόνες του σύγχρονου metal, ένας ζωντανός μύθος, ο mastermind των "θρυλικών" Savatage θα είναι εδώ!

Οι Jon Oliva's Pain θα βοηθήσουν τον «ογκόλιθο» Jon Oliva να ξεδιπλώσει για μια ακόμη φορά το σπάνιο μουσικό και στιχουργικό ταλέντο του, στις 10 Μαϊου στο αθηναϊκό Gagarin 205 και στις 11 στη Θεσσαλονίκη σε χώρο που θα ανακοινωθεί σύντομα.

Μπορεί βέβαια οι φήμες για ένα Savatage reunion να ήταν πολλές... αλλά αυτό είναι μακρινό, ως αδύνατο, μετά και τις πρόσφατες δηλώσεις του Jon Oliva.

Στις 16 Δεκεμβρίου, σε δελτίο τύπου, ανέφερε καθαρά ότι οι δεδομένες υποχρεώσεις του με τους Trans Siberian Orchestra (την περίφημη κλασικότροπη πολυμελή rock ορχήστρα) δεν του επιτρέπουν να σκεφτεί καν το ενδεχόμενο μιας Savatage Tour.

Και συνέχισε: «Oι John Oliva's Pain είναι το όχημα για τις ηχογραφήσεις και τις ζωντανές μου εμφανίσεις και εκφράζουν απόλυτα τον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τη metal μουσική. Απαιτούν μεγάλο κομμάτι του χρόνου και της ενέργειας μου και πραγματικά είναι μεγάλη χαρά για εμένα να παίζω και να περιοδεύω με τόσο ταλαντούχους μουσικούς. Το "Global Warning" είναι η τρίτη μας δουλειά και θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη τον Απρίλιο του 2008. John Oliva's Pain is as close to Savatage as you can get!»

Αυτά λοιπόν εν αναμονή της έλευσης του "Αμερικάνου φίλου" Jon Oliva, που όχι μόνο δεν ξεχνάει τους Έλληνες, αλλά έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι είναι το καλύτερο κοινό του κόσμου...

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET