Οι James επιστρέφουν στην Αθήνα το Μάιο

02/03/2010 @ 14:23
Αν κάποτε δοθεί ένα βραβείο για το πλέον αγαπημένο συγκρότημα του ελληνικού κοινού, οι James θα είναι σίγουρα στους διεκδικητές του.



Πέρυσι κατάφεραν να γεμίσουν για τρεις συνεχόμενες ημέρες το Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στο παρελθόν! Αν προστεθούν και οι δύο εμφανίσεις τους στην Αθήνα (το 2007 στο Fly Beeond Festival και το 2008 στο Ejekt Festival), το συγκρότημα έχει κατορθώσει να κόψει περίπου 50.000 εισιτήρια μέσα σε τρία χρόνια στις εμφανίσεις του στην Ελλάδα.

Σε συνδυασμό με τις δεκάδες χιλιάδες δίσκους που έχουν πουλήσει διαχρονικά στη χώρα μας, αλλά και τη λατρεία που έχουν μαζί τους οι ραδιοφωνικοί σταθμοί μας, η σχέση του ελληνικού κοινού με τους James είναι ένα πραγματικό φαινόμενο: άλλωστε, ο τελευταίος δίσκος τους "Ηey Ma" κυκλοφόρησε στην Ελλάδα μια εβδομάδα νωρίτερα από τον υπόλοιπο κόσμο!

Την 1η Μαϊου οι James επιστρέφουν μετά από δύο χρόνια στην Αθήνα για μια και μοναδική εμφάνιση στο Κλειστό Φαλήρου - Γήπεδο TaeKwonDo. Στη συναυλία οι James θα ερμηνεύσουν όλες τις μεγάλες επιτυχίες τους, καθώς και κομμάτια από το νέο mini album τους "The Night Before", το οποίο θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο.

Πληροφορίες για τα εισιτήρια την επόμενη εβδομάδα.

Πληροφορίες για το κοινό: 210-9611240 (καθημερινές 12.00 - 17.00)

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET