Οι Green Day κυκλοφορούν το νέο ''American Idiot''

28/04/2010 @ 11:47
Η αμερικάνικη μπάντα ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μία επανηχογραφημένη έκδοση του άλμπουμ της, "American Idiot", του '04, στο οποίο αυτή την φορά θα συμμετέχουν και μέλη του θιάσου από το ομώνυμο μιούζικαλ του Broadway.



Ο δίσκος θα ονομάζεται "American Idiot Cast Album" και ως ημερομηνία κυκλοφορίας του έχει οριστεί η 10η Μαΐου. Το tracklist που θα περιλαμβάνει το νέο "American Idiot" θα είναι παραπλήσιο με αυτό του αυθεντικού, αν και κάποια κομμάτια από το τελευταίο άλμπουμ της μπάντας, "21st Century Breakdown", θα συμπεριληφθούν, λόγω της παρουσίας τους στο εν λόγω μιούζικαλ.

Οι ηχογραφήσεις έλαβαν χώρα στα Electric Lady Studios της Νέας Υόρκης, όπου οι ηθοποιοί εντάχθηκαν με την μπάντα και ερμήνευσαν τους ρόλους τους στα τραγούδια. Επίσης, οι Green Day δούλεψαν εκ νέου και τον ήχο του άλμπουμ, με τη βοήθεια του Tom Kitt, σκηνοθέτη του "American Idiot: The Musical".

Θυμίζουμε ότι το μιούζικαλ πρωτοπαρουσιάστηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα της μπάντας, το Berkeley της Καλιφόρνια, ενώ η κινηματογραφική του εκδοχή βρίσκεται στο στάδιο της προπαραγωγής, με τις φήμες να θέλουν τον Tom Hanks να αναλαμβάνει την σκηνοθεσία.
  • SHARE
  • TWEET