Οι Grails στην Αθήνα - Κερδίστε προσκλήσεις

05/05/2010 @ 15:27
Το Rocking.gr σε συνεργασία με τη CTS Productions προσφέρουν την ευκαιρία σε δύο τυχερούς να απολαύσουν εντελώς δωρεάν τους Grails, στην επερχόμενη συναυλία τους στη Σφεντόνα, στις 9 Μαΐου.



Στείλτε μας απλώς τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας) στο contest@rocking.gr με την υπόδειξη "Grails". Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι και τo Σάββατο, 8 Μαΐου, στις 17:00. Οι δύο νικητές του διαγωνισμού θα προκύψουν από κλήρωση και θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail.





Οι GRAILS (ΗΠΑ) & Afformance στη Μουσική Σκηνή Σφεντόνα τη Κυριακή 9 Μαίου!

Η Catch The Soap Productions παρουσιάζει τους:

GRAILS (ΗΠΑ)
Afformance (Αθήνα)

Κυριακή 9 Μαίου
@ Μουσική Σκηνή Σφεντόνα (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 22, Πεδίον Άρεος, Αθήνα)
opening act: Afformance

Είσοδος:
€25 προπώληση / ταμείο
€20 (περιορισμένες κρατήσεις στα:
http://grailsath.eventbrite.com

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00
Η συναυλία ξεκινάει στις 21:30

Σημεία προπώλησης:
Tickethouse - Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς)
Rhythm Records - Εμ. Μπενάκη 74, Εξάρχεια

Πρωτοπόροι της σύγχρονης instrumental/post rock ή άξιοι συνεχιστές του 70s psychedelic/prog rock πνεύματος – όπως κι αν δει κανείς τους Grails η ουσία τους παραμένει αναλλοίωτη: το ιδιαίτερο ταλέντο τους ενώνει μοναδικά την τελετουργική μουσική με τον ηλεκτρισμό, την δυτική μελαγχολία με τα ανατολίτικα εκστατικά mantra, την νηφάλια ευδαιμονία με την παραισθησιογόνα αγωνία! Όλα μαζί μπλέκονται στην περιπετειώδη τους μουσική υπόσταση, μια οδός που τους οδήγησε και συνεχίζει να τους οδηγεί σταθερά σε νέα ύψη καλλιτεχνικής επιτυχίας...

Με αφορμή τις δημιουργικές ανησυχίες του κιθαρίστα Alex Hall, η μπάντα σχηματίζεται και κάνει τα πρώτα της lives στα τέλη των 90s. Η δύναμη των ζωντανών τους εμφανίσεων προκαλεί έντονη αίσθηση και τους οδηγεί με κάθε άνεση στην κυκλοφορία των πρώτων EP's τους. Αμέσως πέφτουν στην αντίληψη του Michael Gira (Swans) ο οποίος τους καλεί ως opening act για το προσωπικό του σχήμα και τους συστήνει στον εκλεκτικότατο Steve Von Till (Neurosis) ο οποίος τους υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες στην οικογένεια της Neurot Recordings, θέτοντας τον θεμέλιο λίθο την θαυμάσια δισκογραφία τους. Μια δισκογραφική πορεία διαρκούς μουσικού επαναπροσδιορισμού και πειραματισμού που γεφυρώνει με πρωτοφανή επιτυχία το κενό ανάμεσα στους Godspeed You! Black Emperor και στους Pink Floyd, με κυκλοφορίες στα σημαντικότερα labels του χώρου (Aurora Borealis, Robotic Empire, Temporary Residence)...

Με το αποθεωμένο psych-folk/κινηματογραφικό “Doomsdayers Holiday” στα μπαγκάζια τους, με φρέσκο ακόμα το “Acid Rain” (ένα ντοκουμέντο/κολάζ DVD γύρω από την πορεία της μπάντας, επιμελημένο από τον ντράμερ της μπάντας Emil Amos-επίσημο πλέον μέλος των ΟΜ) κι έχοντας δώσει το παρόν στα διασημότερα φεστιβάλ τη σκηνής (Roadburn, All Tomorrows Parties) θα περάσουν αισίως κι από τη χώρα, μας για μια εμφάνιση που αναμένεται να συγκλονίσει!

Πλάι τους, οι Afformance, ένα από τα δυνατότερα χαρτιά της Αθηναϊκής εναλλακτικής rock σκηνής. Με αρκετά χρόνια εμπειρίας στην πλάτη τους και το ντεμπούτο τους να έχει μόλις κυκλοφορήσει από τον Catch The Soap, αναλαμβάνουν να ζεστάνουν το κοινό με την ζεστή κιθαριστική post rock τους. Με πολλές εμφανίσεις εντός αλλά και εκτός συνόρων, έχουν καταφέρει το όνομά τους να προφέρεται αποκλειστικά με τη συνοδεία ενός χαμόγελου θαυμασμού, επιβεβαιώνοντας μια αξία που οι υποψιασμένοι ακροατές γνώριζαν ήδη από καιρό.


Afformance

Links:
http://www.grailsongs.com
http://www.myspace.com/grailsongs

http://www.myspace.com/afformance
http://afformance.blogspot.com

Event pages:
http://www.last.fm/event/1422080
http://www.facebook.com/event.php?eid=315188588772&index=1


Διοργάνωση:
www.ctsprods.com // www.catchthesoap.com
  • SHARE
  • TWEET