Οι Dub Trio σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, 3 και 4 Οκτωβρίου - Κερδίστε προσκλήσεις!

01/10/2010 @ 10:56
Από τη γέφυρα του Brooklyn στην καρδιά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, οι Dub Trio επιστρέφουν στην Ελλάδα για δεύτερη φορά να μας «κουνήσουν» για τα καλά.

Το Rocking.gr, χορηγός επικοινωνίας και των δύο εμφανίσεων των Dub Trio, προσφέρει στους αναγνώστες του από δύο μονές προσκλήσεις για την κάθε συναυλία. Για να διεκδικήσετε μία από αυτές, στείλτε μας ένα e-mail στο contest@rocking.gr, με θέμα "Dub Trio Αθήνα/Θεσσαλονίκη" (ανάλογα με την πόλη στην οποία επιθυμείτε να παρακολουθήσετε το συγκρότημα) και στο κυρίως μέρος τα στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας).

Μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή μέχρι και το Σάββατο, 2 Οκτωβρίου. Οι νικητές, οι οποίοι θα προκύψουν από κλήρωση, θα ενημερωθούν προσωπικά (τηλεφωνικά ή μέσω e-mail) μετά τη διεξαγωγή της κλήρωσης.

Venerate Industries proudly presents:

Dub Trio (Ipecac Recordings)
+Support :Yellow Devil Sauce & Emptiness is Form

The Dub power is back!
Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010 @ AN Club

Από τη γέφυρα του Brooklyn στην καρδιά της Αθήνας, οι Dub Trio επιστρέφουν στην Ελλάδα για δεύτερη φορά να μας ‘’κουνήσουν’’ για τα καλά.

Έχοντας 4 full length albums στο ενεργητικό τους και έχοντας βρεθεί στην ίδια σκηνή με μπάντες όπως οι Helmet, Mike Patton / Peeping Tom, Clutch, Gogol Bordello, οι Dub Trio έχουν κερδίσει επάξια το στέμα του βασιλιά του "crossover", περιπλέκοντας αρκετά είδη μουσικής, όπως dub, metal, punk-rock, shoegaze, noise και post-hardcore, δίνοντας μια άλλη διάσταση στα δεδομένα της σύγχρονης μουσικής βιομηχανίας.

Ο Mike Patton ήταν από τους πρώτους που αναγνώρισαν το μεγάλο ταλέντο και την μοναδική ιδιαιτερότητα της μπάντας από το Brooklyn.
Παγκοσμίου φήμης περιοδικά όπως τα Alarm, Alternative Press, Impose Magazine, Magnet αλλά και πλήθος άλλων έχουν γράψει τα καλύτερα λόγια για την μουσική του group.
Τα μέλη του group έχουν συνεργαστεί με αρκετά μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής (Mos Deaf, The Fugees , 50 Cent, Tupac, Common) ως session μουσικοί και φυσικά έχουν συνεβρεθεί στην ίδια σκηνή με τον Mike Patton ως Peeping Tom.

Οι Joe Tomino, DP Holmes και Stuart Brooks a.k.a. Dub Trio θα ανέβουν στη σκηνή του ΑΝ club στις 3 Οκτωβρίου παρουσιάζοντας live τη δισκογραφία τους σε ένα set γεμάτο από δυνατές κιθάρες, τεχνικά  drums και post-dub ατμόσφαιρα.

Oι πόρτες ανοίγουν στις 21:00 μμ
Έναρξη 21:30 μμ

Τιμή εισιτηρίου:
Προπώληση internet: 15€
http://dubtrioathens.eventbrite.com
Προπώληση: 20€
Ταμείο: 20€

Προπώληση εισιτηρίων:
Ticket House:
Αθήνα, Πανεπιστημίου 42, εντός στοάς, τηλ. 2103608366

Links:
http://www.dubtrio.com
http://en.wikipedia.org/wiki/Dub_Trio
http://www.myspace.com/dubtrio
http://www.facebook.com/dubtrio
http://www.last.fm/music/Dub+Trio

Dub Trio

όταν η dub συναντάει το experimental rock...

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου
Block33 (26ης Οκτωβρίου 33, Σφαγεία. τηλ.2310/533533)
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00
Προπώληση: 16 ευρώ (Metropolis, Tickethouse) Ταμείο: 20 ευρώ
Αγορά μέσω του site www.dubtrio.eventbrite.com: 10 ευρώ (περιορισμένα εισιτήρια)
Opening Act: Bad Trip

Οι Dub Trio επιστρέφουν με τον 4ο και πλέον δυναμικότερο δίσκο τους (μέχρι τώρα), άνε απίστευτο χαρμάνι ήχων και μουσικών στυλ που ηχογραφήθηκε μέσα σε μόλις 7 μέρες. Ο δίσκος βρίσκει τα μέλη να εναλλάσσουν μεταξύ τους μουσικά όργανα και να τυραννούν ότι κουμπί διακόπτη και πετάλι βρουν μπροστά τους μέχρι να καταλήξουν στον χαρακτηριστική τους έκφανση της dub μουσικής. Αν οι αρχαιολόγοι έσκαβαν μετά τον επόμενο παγετώνα και έβρισκαν ένα δίσκο των DubTrio θα ήταν το πλέον αντιπροσωπευτικό μουσικό δείγμα της κοινωνίας της Νέας Υόρκης. Τόσο απροσάρμοστα διαφορετικό αλλά μέ έναν μυστηριώδη τρόπο μαγευτικά ενδιαφέρον.

Έχοντας συνεργαστεί στενά (σε ηχογραφήσεις αλλά και ζωντανές εμφανίσεις) με μια ευρεία γκάμα καλλιτεχνών όπως οι Mike Patton (περιοδεύουν συχνά μαζί του και ο Mike αναλαμβάνει να ντύσει τη μουσική τους με την ιδιαίτερη φωνή του. Επίσης ήταν η μπάντα που αποτελούσε τον συναυλιακό κορμό των Peeping Tom), Rage Against the Machine, Mos Def, Lady Gaga, Tupac Shakur, Matisyahu, Yoko Ono, Fugees, 50 Cent, είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ότι η δύναμη τους εγκειται στην ικανότητα να παντρεύουν φαινομένικα αταίριαχτα μουσικά είδη και να παρουσιάζουν ένα μουσικό αποτέλεσμα απίστευτης στιβαρότητας, που πάντα πρέπει να παίζεται σε μεγάλη ένταση.

Τη δυνατότητα να πιάσουν λοιπόν τα επιθυμητά decibel λοιπόν θα έχουν στις Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη όταν και θα μας αποδείξουν περίτρανα γιατί θεωρούνται ώς ένα από τα πιο εκρηκτικά live acts παγκοσμίως. Ο drummer Joe Tomino, ο μπασίστας Stu Brooks και ο κιθαρίστας D.P. Holmes σας καλούν σε ένα ηχητικό πείραμα που θα παντρέψει ζωντανά στη σκηνή metal, dub, punk και reggae ρυθμούς ωθώντας τα απαίδευτα αυτάκια μας σε νέες ανεξερεύνητες ηχητικές κατευθύνσεις.

Οι Dub Trio σε δράση:
http://www.youtube.com/watch?v=wRLRi9YKnU4
http://www.youtube.com/watch?v=Y9iRwW9GIdA
http://www.youtube.com/watch?v=0OblDI7loLs
http://www.youtube.com/watch?v=FHhetyEoIgI

Interesting sites:
http://www.dubtrio.com / www.myspace.com/dubtrio
  • SHARE
  • TWEET