Οι Bad Company και στη Θεσσαλονίκη

01/04/2008 @ 01:43
Και στη Θεσσαλονίκη θα παίξουν τελικά οι Bad Company, στα πλαίσια της επίσκεψης τους στην Ελλάδα. Το συγκρότημα θα εμφανιστεί στο Principal Club Theater το Σάββατο 12 Απριλίου, ενώ, όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και καιρό, την ακριβώς επομένη το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τους Bad Company στο club Κύτταρο.

Με αειθαλείς ύμνους όπως τα "Can't Get Enough", "Ready For Love", "Bad Company", "Electricland" να προκαλούν ακόμα ρίγη στο άκουσμά τους και έχοντας πουλήσει εκατομμύρια άλμπουμ κατά τη διάρκεια της απίστευτα πλούσιας καριέρας τους, οι Bad Company είναι ακόμη εδώ!

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην ιστορία του blues-rock και hard rock και το πρώτο γκρουπ που υπέγραψε συμβόλαιο με την Swan Song, την περιφημη ετικέτα των Led Zeppelin, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα με ιερά τέρατα στη σύνθεσή του (Mick Ralphs, Dave "Bucket" Colwell, Jaz Lochrie, Robert Hart και Harry James) για ένα μοναδικό live στη Θεσσαλονίκη, στο Principal Club Theater το Σάββατο 12 Απριλίου...

Εισιτήρια προπωλούνται στο Metropolis: 25 €
Opening Act: Blank Inverse
Πληροφορίες: Principal 2310-428088 & www.principalclub.com
  • SHARE
  • TWEET