Οι Anathema επιστρέφουν στην Ελλάδα τον Οκτώβριο για τρεις εμφανίσεις

22/08/2011 @ 10:19
Οι πολυαγαπημένοι στην Ελλάδα Anathema επιστρέφουν για τρεις συγκλονιστικές εμφανίσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης.

Το σχήμα των αδελφών Cavanagh, αν και ξεκίνησε εκφραζόμενο μέσω του gothic metal, σύντομα βρήκε τους περιορισμούς του είδους ασφυκτικούς και τώρα θεωρείται και αυτό ένα από τους κύριους εκφραστές του ατμοσφαιρικού rock και ένα τρανό παράδειγμα του τι μπορεί να καταφέρει μία μπάντα αν δε δεχθεί να εγκλωβιστεί σε μια μόνο μουσική σχολή.

Οι Anathema δημιουργηθήκανε στο Λίβερπουλ το 1990 και καταφέρνουν σε κάθε άλμπουμ τους να εξελίσσουν τη μουσική τους και να προκαλούν ευχάριστες εκπλήξεις σε όσους τους παρακολούθησαν στη μέχρι τώρα πορεία τους.

Από το doom metal του "The Crestfallen", στο ατμοσφαιρκό "Fragile Dreams" και μέχρι το προδευτικό "Thin Air", το μουσικό παιδί των τριών αδελφών Cavanagh (Vincent, Daniel και Jamie) αποτελεί μια από τις πιο αγαπημένες μπάντες του ελληνικού κοινού έρχεται σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο στα πλαίσια της ευρωπαϊκής του τουρνέ, που γίνεται με αφορμή την νέα κυκλοφορία, "Falling Deeper". Το καινούργιο τους καλλιτεχνικό πόνημα αποτελεί μία επανεξέταση του παλαιότερου τους υλικού με νέα μουσική ματιά. Τραγούδια όπως το "Crestfallen", το "Kingdom" και το "Sunset Of Age" εμπλουτίζονται με νέα στοιχεία, διατηρώντας όμως πάντα τις μελωδίες που στοιχειώνουν τον ακροατή.

Και τώρα επιστρέφουν για τρεις συγκλονιστικές εμφανίσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης!

Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου - Fuzz Live Music Club, Αθήνα
Σάββατο, 8 Οκτωβρίου - Principal Club Theater, Θεσσαλονίκη
Κυριακή, 9 Οκτωβρίου - ΤΕΙ Ηρακλείου, Ηράκλειο Κρήτης

Η προπώληση των εισιτηρίων για τη συναυλία της Αθήνας ξεκινά το Σάββατο, 20 Αυγούστου μέσω ticketpro.gr μόνο και τη Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου μέσω Ticket House και Public.
Σημεία προπώλησης στην Αθήνα: Ticket House, Public (Σύνταγμα) και www.ticketpro.gr
Τιμές εισιτηρίων για Αθήνα: 25€ προπώληση (τα πρώτα 1000 εισιτήρια) / 30€ ταμείο

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET