«Oι Mastodon δεν θέλουν να γίνουν σαν τους Metallica»

Ο Bill Kelliher μίλησε για την εξέλιξη της μπάντας ενώ έπαιξε και ένα ολοκαίνουργιο riff!

18/02/2015 @ 11:58
O κιθαρίστας των Mastodon, Bill Kelliher, σε πρόσφατη συνάντηση με οπαδούς και νέους κιθαρίστες, μίλησε για τον ήχο της μπάντας και τι δεν θα έκαναν.

Όταν ένας φαν του είπε πως εκτιμά την εξέλιξή τους όλα αυτά τα χρόνια, ο κιθαρίστας πήρε την ευκαιρία να πει: «Χαίρομαι που το εκτιμάς, γιατί πολλοί δεν το κάνουν. Θέλουν να ακούνε την αγαπημένη τους μπάντα ακριβώς ίδια μέχρι να γεράσουν και να πεθάνουν. Αυτό δεν είναι ακριβώς φυσιολογική συμπεριφορά, για μένα».

Και συνέχισε: «Δεν μπορώ να γυρίσω πισω το χρόνο. Για μένα, είναι μια χρονική περίοδος που δεν μπορούμε να ακουμπήσουμε ξανά. Αυτοί είμασταν τότε. Δεν θέλω να γίνω σαν τους Μetallica, κάτι σαν "πάμε να προσπαθήσουμε να βρούμε τις ρίζες μας ως νέοι, και να το ξανακάνουμε". Όχι εμείς. Πρέπει να ωριμάζεις, πρέπει να γερνάς»!

Ο Kelliher τόνισε πως όταν ήταν νέοι, έζησαν φοβερές εμπειρίες και… κακουχίες, και όταν πλέον έχει οικογένεια, παιδιά, σπίτι, ενώ έχασε και ένα σωρό φίλους, είναι φυσιολογικό να γράφει διαφορετική μουσική. «Τα πράγματα έγιναν πιο άνετα. Είναι καλό να αλλάζεις».

Στο video που μπορείτε από εδώ, μπορείτε να ακούσετε τον ίδιο τον Kelliher να λέει όσα διαβάσατε, ενώ στο 4:15 παίζει ένα ολοκαίνουργιο riff.
  • SHARE
  • TWEET