Οι Black Sabbath headliners στο Graspop Metal Meeting

To φεστιβάλ θα είναι σταθμός της τελευταίας περιοδείας των Black Sabbath

30/09/2015 @ 16:39
Οι θρύλοι του heavy metal, Black Sabbath, θα είναι οι headliners του Graspop Metal Meeting για το 2016.

Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 17 Ιουνίου, στο Dessel του Βελγίου. Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 15 Οκτωβρίου.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, οι Black Sabbath ανακοίνωσαν τις λεπτομέρειες της παγκόσμιας περιοδείας τους, η οποία ονομάζεται "The End". Θα ξεκινήσει στις 20 Ιανουαρίου του 2016 από τη Nebraska και θα ολοκληρωθεί στις 25 Φεβρουαρίου στη Nέα Υόρκη.

Το συγκρότημα δηλωσε: «Είναι η Αρχή του Τέλους. Ξεκίνησε πριν από περίπου πέντε δεκαετίες με μια βροντή, ένα μακρινό χτύπο καμπάνας και, μετά, αυτό το τερατώδες riff που συγκλόνισε τη γη. Ο πιο βαρύς rock ήχος που ακούστηκε ποτέ. Εκείνη τη στιγμή γεννήθηκε το Heavy Metal, δημιουργήθηκε από μια μπάντα νεαρών από το Birmingham της Αγγλίας, οι οποίοι μόλις και μετά βίας είχαν βγει από την εφηβεία τους.»

Συνεχίζουν λέγοντας: «Τώρα φτάνει στο τέλος της, η τελευταία περιοδεία του μεγαλύτερου metal συγκροτήματος όλων των εποχών, των Black Sabbath. Ο Ozzy Osbourne, o Τοny Iommi και ο Geezer Butler ολοκληρώνουν το τελευταίο κεφάλαιο του τελευταίου τόμου της απίστευτης ιστορίας των Black Sabbath».

Η περιοδεία «υπόσχεται να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο έχοντας την πιο μαγευτική παραγωγή από κάθε άλλη περιοδεία... όταν αυτή η περιοδεία καταλήξει, θα είναι πραγματικά το Τέλος.»

Παρόλο που ο original drummer, Bill Ward, είχε συμφωνήσει αρχικά, όπως όλα δείχνουν δεν θα συμμετέχει στην αποχαιρετιστήρια περιοδεία της μπάντας.

Δείτε το trailer για το Graspop Μetal Meeting εδώ.
  • SHARE
  • TWEET