Οι Annihilator καλούν πίσω τον Coburn Pharr

O Pharr παίρνει ξανά τη θέση του ενόψει της περιοδείας "70,000 Tons Of Metal"

26/12/2014 @ 13:31
Ο Coburn Pharr ήταν μέλος των Annihilator την περίοδο 1990-’92, τραγούδησε δηλαδή στο δεύτερο δίσκο της καναδικής metal μπάντας, "Never Neverland".

Εκείνος ο δίσκος έτυχε καθολικής αποδοχής και παραμένει, μέχρι σήμερα, ο πιο πετυχημένος τους. Ο ιδρυτής και μόνιμο μέλος στα 30 χρόνια της μπάντας, Jeff Waters αποφάσισε να καλέσει πίσω τον Coburn Pharr για τις 22 εμφανίσεις τους στην metal κρουαζιέρα του "70,000 Tons Of Metal" τον επόμενο μήνα, για να τραγουδήσει κάποια από τα κομμάτια του "Never Neverland".

Ο Pharr μετά την αποχώρησή του, δεν είχε καμία επαφή με τους Annihilator αλλά ο Waters δηλώνει ενθουσιασμένος από το γεγονός ότι στην 25η επέτειο του αγαπημένου του δίσκου, θα δώσει παρών ο τραγουδιστής του. «Θεώρησα πως θα είναι διασκεδαστικό να τον φωνάξω για να πει μερικά τραγούδια. Δεν τον έχω δει από το 1992 και πιστεύω πως οι οπαδοί θα μας ακούσουν να συζητάμε συνεχώς για τις παλιές καλές μέρες και πως ήταν βέβαια τα μαλλιά μας στα 80s»!

Ο τωρινός τραγουδιστής (από το 2003)  Dave Padden παραμένει βέβαια μέλος, και ο Waters προσθέτει πως κι αυτός περιμένει με ανυπομονησία ως μέγας οπαδός αλλά και από το γεγονός ότι δεν θα χρειαστεί να πει... αυτός ξανά αυτά τα τραγούδια!

Το "Never, Neverland" περιλάμβανε κομμάτια όπως τα "Road To Ruin", "I Am In Command", "Reduced To Ash". Στην περιοδεία του "70,000 Tons Of Metal" μετέχουν και οι Michael Schenker, Behemoth, Therion, Refused, Napalm Death, Blind Guardian, Tank, Threshold, Venom, Xentrix, God Dethroned μεταξύ δεκάδων ακόμα.
  • SHARE
  • TWEET