Οι Adjust παρουσιάζουν ζωντανά το νέο τους album

Το Σάββατο 14 Μαρτίου στο Χυτήριο

26/02/2015 @ 13:06
Adjust Release Party Live - Μαζί τους οι Bent By Sorrow
Σάββατο 14 Μαρτίου @ Χυτήριο

Οι Adjust δημιουργήθηκαν το 2002 ως μπάντα rock διασκευών με σκοπό τα live σε διάφορες μουσικές σκηνές. Με γυναικεία φωνητικά και διάφορες αλλαγές στην σύνθεση τους έφτασαν ως το 2008 όπου και αποφάσισαν ότι πρέπει να κάνουν αυτό που πραγματικά τους αντιπροσώπευε και έτσι ο ήχος τους γίνεται πιο δυνατός, πιο σκληρός. Συνεχίζουν τα live με διασκευές στην αρχή και με δικό τους υλικό αργότερα και εμφανίζονται σε διάφορες μουσικές σκηνές της Αθήνας και της επαρχίας αποσπώντας πολύ καλά σχόλια για τη ενέργεια και τη δύναμη που βγάζουν στα live τους. Το τέλος του 2014 θα ολοκληρώσουν το πρώτο τους CD που στην ουσία είναι συνθέσεις της διαδρομή τους από σήμερα έως πίσω στο 2008 όταν και το στυλ της μπάντας ήταν ακόμα rock.

Πρώτο live για τους Adjust για το 2015 στο Χυτηριο στις 14 Μαρτίου με αφορμή την παρουσίαση του νέου τους άλμπουμ, "War?", καθώς και νέου υλικού που δουλεύουν στο στούντιο.

Οι Bent Βy Sorrow είναι μια heavy-rock μπάντα από την Αθήνα. Δημιουργήθηκαν το 2013 γράφοντας και το πρώτο τους EP με τίτλο "Same Crew, Different Sales..." σε ανεξάρτητη παραγωγή, με την συμμετοχή σπουδαίων φίλων μουσικών από διάφορα αγαπημένα ελληνικά συγκροτήματα όπως είναι οι One Block Society, Mindtrap, Earthbound, Bad Luck Souls κ.ά. και από τότε δεν έχουν σταματήσει να εξελίσσονται. Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με γνωστές ελληνικές μπάντες σε διάφορους συναυλιακούς χώρους σε όλη την Ελλάδα, και έχοντας λάβει πολύ καλές κριτικές για τις εμφανίσεις τους συνεχίζουν δυναμικά έως και σήμερα. Με νέα σύνθεση πλέον και προσανατολισμό που διαμορφώνεται σταδιακά,  καθ' όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν, ετοιμάζουν νέα κομμάτια σε μια καινούρια περίοδο γι' αυτούς, θέλοντας να δώσουν κάτι καινούργιο στον κόσμο που τους ακολουθεί!

Οι Adjust είναι οι:
Vocals: Δημήτρης Αράπογλου
Guitars: Γρηγόρης - Κυριάκος Στεφανίδης
Bass: Τάκης Πανόπουλος
Drums: Κωνσταντίνος Αθανασόπουλος

Facebook Page
Official Page
Soundcloud Page

Οι Bent Βy Sorrow είναι οι:
Vocals: Martin Giogourtsoglou
Guitars: Giannakis Dimi - Yannis Geronikolos
Bass: Dimitris Deadend
Drums: Vanx

Facebook Page
Jumping Fish Page

Κατά τη διάρκεια του live θα γίνει κλήρωση για 2 tattoo.
Ώρα Έναρξης: 21:30
Είσοδος: 5 ευρώ με μπύρα ή κρασί.

Facebook Event

Χυτηριο Theatre & ART Cafe // Ιερά Οδός 44, Αθήνα // Τηλ. 210 3412313

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET